Ivana – Iscjeljenje od bolesti štitnjače (Hashimoto sindrom)

(Ivana: Nakon molitve polaganja ruku I. su simptomi Hashimota potpuno nestali i organizam koji joj je patio godinu dana se vratio u potpuni red. Ne osjeća više nikakvu smetnju…)

I. svjedoči:

“Draga Ivana,

Rekla sam ti da ću ti se javiti kada obavim pretragu i nalaze krvi… da sam se već prvi put osjećala bolje nakon molitve kada sam bila na duhovnoj obnovi koju si ti vodila, te da dan poslije nisam osjećala “gušenje u vratu” (nakon molitve).

Znači, prvobitni nalazi štitnjače Hashimoto, hormoni nisu bili u redu, imala sam čvoriće. (krajem 2016. do druge polovice 2017). (Ivana: I. je rekla da ju konstantno steže u vratu kao da ju nešto guši ili davi. Onda sam se pomolila i dala joj par uputa kako da ostane u Iscjeljenju.)

Hashimotov sindrom je autoimuna bolest koja uzrokuje upalu štitnjače i osoba se počinje gušiti ili daviti. Iz “nepoznatih” razloga tijelo se okreće protiv sebe, stvarajući antitijela protiv tkiva, odnosno stanica štitnjače u kojima se sintetizira hormon štitnjače i na taj način dolazi do promjene strukture štitnjače i njene poremećene funkcije uslijed koje se osoba počne daviti ili gušiti… Ta bolest potiče tumor, moždani udar, depresiju, opadanje kose, neplodnost, nepravilan rad srca, glavobolje…

Danas (17. 05.) su mi stigli nalazi – hormoni štitnjače, te su svi u granici normale, od sreće nisam znala kuda ću sa sobom :))) i samo sam putem do kuće zahvaljivala dragom Bogu i Isusu Kristu na takvoj plemenitosti.

Hvala ti dragi Bože Isuse i tebi draga Ivana, hvala Bogu na Ekipici i što nas je sve veći broj.

Eto, ne znam kuda ću od sreće, ljubim Vas sve.

Lp. I.”

(Visited 2 times, 1 visits today)