Čudesno iscijeljena slušanjem Riječi

Isus u jednom danu može promijeniti cijeli naš život i okrenuti naše stanje na dobro samo ako mi vjerujemo i ako smo u srcu otvoreni za djelovanje Njegovog Duha.

Tako se stanje jedne žene koja je preživjela višestruki moždani udar, bolovala od astme te imala velikih problema s vidom, nogama i visokim tlakom u potpunosti promijenilo u jednom danu, samo slušajući Riječ te prateći upute apostola Lorensa Novosela kako bi primila iscjeljenje.

Ona je na iznenađenje svih već drugi dan primila sva iscjeljenja na čudesan način bez molitve i ispunila se Duhom. Hvala ti Isuse!

Kao potvrdu tom svjedočanstvu, sin je opisao majčino stanje nakon primanja iscjeljenja:

‘Majka je rođena ponovo, to jasno vidim..Ponaša se kao djevojčica,zdrava je kao djevojčica..Nema smetnji na srce, pritisak stabiliziran, na oko je počela da vidi pomalo,vadi školjke bez naočara…Čita bez naočara…Smije se svaki dan, radosti puna…Ljubavi prepuna.. Nova majka, hvala tebi Isuseeee. Pluća i disajni putevi potpuno pročišćeni,ne koristi ni pumpicu za astmu više.. Od 12 vrsta lijekova koje su joj “doktori” prepisali ne pije ni jednu tabletu više..Lorens ne znam kako da ti kažem hvala osim da te puno Ljubim i grlim u ISUSU, našem Gospodaru vječnom. Želim vam predivan ostatak dana u Ljubavi Isusovoj ovdje iz malog grada Tivta, sunčanog i toplog…VOLIMO TE ISUSEEEEEEE!’

·
(Visited 42 times, 1 visits today)