Kako je bilo u Zagrebu ožujak 2014 (I)

Prvo izvješće tijekom Seminara:

Dragi moj Lorens!   

Neizmjerno sam sretna i zahvalna! Našla sam ono što mi je tako nedostajalo cijeli ovaj moj život na Zemlji; a to je LJUBAV. Lutala sam i tražila to što mi je toliko falilo; ali sam tražila na krivim mjestima. Moram ti reći da je nisam našla ni u mojoj djeci niti u mojim roditeljima niti u suprugu niti u crkvi…barem ne onakvu Ljubav koja mi je nedostajala. Ja se svim svojim srcem i svom svojom dušom zahvaljujem i kličem jer kroz tebe dragi Lorens i mog jako dragog prijatelja Emila, meni osobno je progovorio ljubljeni, predivni Isus. Slušala sam Ga i kao suha spužva upijala svako slovo izrečeno meni. Stvari u meni i oko mene postajale su mi sve jasnije. Vidici su mi se proširili i misli razbistrile. Svaki atom moga tijela i duše ispunjavala je toplina, ponekad do te mjere da sam imala osjećaj da ću planuti, rasprsnuti se od miline. Znam da su ISUS i Njegove Riječi moj put kroz Istinu do života vječnog u Ljubavi sa mojim voljenim OCEM (Ivan 14:6). Našla sam sve što sam tražila i za čim mi je duša gladovala, našla sam i uzela savršenu LJUBAV u Isusu Kristu. Tebe, i sve koji su mi u srcu ljubim i blagoslivljam u ime moga gospodara ISUSA KRISTA.

 

Drugo izvješće tijekom Seminara:

Sinoć mi se dogodilo nešto predivno. Znam da ti neću moći opisati riječima dovoljno dobro, ali pokušat ću. Svaki dan ovoga Seminara, svom svojom snagom i voljom bila sam fokusirana na Isusove Riječi koje si ti, dragi Lorens, govorio meni. Znači, na tebe i Isusa u tebi. Dok mi govoriš u dvorani smo samo ISUS, ti i ja. Ali sinoć nisam te mogla slušati tako skoncentrirano , kao ove dane, jer glas koji sam čula u sebi, imao je veću silu, nego tvoj glas. Prvo su počele fizičke reakcije…ruke i noge bile su mi hladne kao led, cijela sam se tresla (kao kad imaš temperaturu pa te čopi groznica) vrtilo mi se, mutio mi se vid. Divno je što sam znala da to što mi se događa nije ništa loše. Na svaki znak, u meni je klicalo AMEN. Pogledala sam u Isusove oči na tvom plakatu u dvorani- glas(moj Isus) mi je rekao U ŠTA GLEDAŠ? TU SAM.           

Dragi Lorens, dugo vremena ja sam se molila za snagu za ovaj život i saznanje mog cilja u ovom životu jer sam imala osjećaj da lutam, da gubim dane uzalud. Tlačilo me to da sam slaba, da ja ne mogu.. Sinoć moj ISUS mi Je rekao NE BOJ SE, TI SI MOJA SNAGA, TI SI MOJE DIJETE, ŽELIŠ LI ME? Plakala sam i svojim srcem MU odgovorila ISUSE tu SAM, želim te i primam sve što mi daješ . Srce mi je počelo ubrzano i snažno kucati, od srca kroz cijelo moje tijelo širila se toplina i nakratko me obuzeo neopisivi mir- uživala sam u zagrljaju LJUBAVI Oca moga u Isusu. Neka je vječna slava i hvala ljubljenom Isusu i voljenom Tatici !!! Veliko hvala tebi i mojim dragim prijateljima koji su mi u srcu, ljubim vas duhom svojim i blagoslivljam u ime ISUSOVO!! Jedva čekam da vas vidim danas.

Zaboravila sam ti reći da sam kroz tvoj Seminar prestala pušiti, to mi je došlo samo od sebe, nisam smišljala i promišljala nego sam bacila kutiju sa zadnjom cigarom koja mi je ostala, zahvalila se Isusu što mi cigare više ne trebaju i to je to 🙂

Isto tako sam prestala piti i bacila tablete i to dvoje Zoloft koji sam pila za smirenje i Misar koji sam pila za napade panike, kao i sve ostale tablete (protiv bolova… itd..) koje su bile u kući i ticale se mene.   Hvala ti moj voljeni Isuse.

Moram ti reći da je oko mene i u meni sve za čistu peticu i da je sve super sad i za vijeke vjekova po Isusu Kristu. I hvala ti na spoznaji da se kroz život hoda po vjeri, a ne po osjećajima, to mi je sad savršeno jasno i eto.. to je to.. 🙂

Hvala,slava i čast voljenom Tatici po mom spasitelju Isusu Kristu. Amen

 

Nakon Seminara:

Nakon seminara počeli su mi smetati glasni razgovori , i razgovori bez cilja i smisla, nadam se da me razumiješ . Oni u meni izazivaju nelagodu i jednostavno se moram maknuti iz tog prostora i početi moliti za te ljude.I još nešto , budim se noću i ranim jutrom i glas (moj ljubljeni Isus) mi govori u mom srcu USTANI NA MOLITVU.

Kad mi se to dogodilo prvi put oko 4 ujutro pokušala sam zaspati i zanemariti što mi je rečeno, ali nisam zaspala sve dok se nisam pomolila. Moje molitve nisu za mene, nego za razne ljude oko mene, uglavnom bolesne, neke poznajem, o nekima su mi pričali a za neke sam slučajno čula, no oni su mi stalno na pameti i u molitvama. Ja se zahvaljujem mome svemogućem Ocu u Isusu Kristu i blagoslivljam te u slatko ime Kristovo.

Nikolina L.

(Visited 14 times, 1 visits today)
Scroll to Top