Artroza ili artritis

Sretnem se s jednom dragom ženom (60-ak godina) iz okolice Zadra prije nekih 7-8 dana, došla da se vidimo i da je osnažim u vjeri. Znamo se već godinu dana.

Tako mi pričamo u mojoj „kapelici“ na autobusnom kolodvoru u Zadru 😊, tj. jednom kafiću gdje nema nikad ljudi i time nije zadimljeno. Pričamo naravno o Isusu (ja je upućujem da će joj učinak molitvi biti 90% bolji ako namjesto riječi „Bog“, koristi „Isus“, kako i valja, jer ona naime prvih 10 minuta nijednom nije spomenula Isusa, samo „Boga“) kad ona meni kaže da je leđa, koja su je jako boljela godinama i nije bila dobro radi toga, više ne bole nakon moje molitve prošli puta u istoj kapelici, tj. polaganja ruku u Ime Isusa Krista! Hvala Ti Isuse! 😊 Znači, prošlo je godinu dana od toga, do tada žena u priličnim problemima!

Ja je pitam jel’ je nešto sada boli, ona kaže kako ima „trombozu“ već godinama i pokazuje obje ruke i ramena da su joj u bolovima. Onako ih malo podigne pa se grči od boli. Ha, ha, ha, ja se nasmijem: „Teta Ika, pa nemate vi trombozu nego ili artritis ili artrozu! No ako hoćete, pomolit ću se za vas pa će vas Isus iscijeliti! Njemu je svejedno (a i meni) jel’ artroza, artritis ili „tromboza“!!! 😊

Ona kaže da može i tako fino ja položim ruke na njezine obje ruke i pomolim zapovjednu molitvu: otjeram zloduhe artroze i artritisa (za svaki slučaj 😊) u Ime Isusa Krista, zapovjedim boli da ode, zapovjedim rukama i ramenima da se iscijele i da se novi život tamo očituje po Sili Duha Božjega i u Ime Isusa Krista i evo ga na, desna ruka odmah skroz prošla. Kaže ona kao da je „novo-rođena“, gimnasticira tamo s njom i diže je skroz iznad glave, skroz slobodno i bez ikakve boli.

Kod lijeve je u laktu izgleda zloduh napravio „gnijezdo“ pa sa se još dva puta molio za lijevu dok nije i to o’šlo skroz. Ona sretna, diže sada obje ruke iznad glave i bez boli, nije to mogla godinama raditi i sva sretna govori kako je kao „novo-rođena“!

Rastali se u Ljubavi, ostavio sam je nasmijanu i sretnu kao malu curicu i ja je onda nazvao prije dva dana radi adrese da joj pošaljem Knjižicu „Nauči nas moliti“ i pitam je za artrozu i bol u rukama. Kaže: „Ja u cijelom životu nisam bila bolje! Ništa me ne boli, hvala dragom Isusu!“ 😊

Rekoh već, ali nije naodmet ponoviti, čini se da imam poseban dar baš za ovakve vrste Sotonskog tlačenja, znači artritisi, artroza, skolioza itd. Kičme, kosti i zglobovi me baš slušaju u Imenu nad svakim imenom, u Imenu Isusa Krista!

Hvala Ti Isuse. To je SVE Tvoje djelo JEDINO – Luka 17:10!      

 Lorens 🙂

(Visited 41 times, 1 visits today)