Problem s kičmom

Pozdrav dragi prijatelji u Isusu Kristu!

Evo da vam posvjedočim kako mi je na Seminaru riješen problem s kičmom.

Dva dana prije seminara u Zadru uhvatilo me u donjem dijelu kralježnice. Bila sam pogrbljena i nisam mogla dugo sjediti, dugo hodati, stajati… (prošle sam godine kada me tako uhvatilo bila ukočena malo više od pola mjeseca). Nije mi se dalo nigdje ići, nije mi se ni jelo od tih bolova i prevrtanja na stolici usred ručka. Mama me je prvog dana Seminara pitala želim li ići s njom, rekla sam da ne mogu jer ne znam kako ću doli sjediti od bolova i slušati u isto vrijeme. Mama je otišla na Seminar, a ja sam nakon 20-ak minuta promijenila mišljenje i rekla kako idem bez obzira na bolove. Kad sam došla doli stalno sam htjela izlaziti iz prostorije jer nisam mogla mirno sjediti. Lorens je taj dan pričao o iscjeljenju i o tome kako kada želimo ozdraviti moramo to reći i u srcu ne posumnjati da Isus već radi na nama i poslije zahvaliti. Otišla sam kući razmišljajući o tim riječima.

Treći dan na Seminaru ja to izgovorim i obuzmu me misli zloga. Pred kraj Seminara pomislila sam: „A što ako ja nakon 10 dana seminara i dalje odem odavde pogrbljena? Svi će reći da sam bez vjere i da Isusu ne dam da na meni napravi ono što On želi, a to je ozdravljenje, to će biti užas!“ Moj dečko koji je sjedio kraj mene kaže mi da ne griješim i da me ne preuzmu misli, nego da sam već ozdravila, a ja kažem: „Pa da! Imaš pravo, ja sam ozdravila! Hvala ti Isuse!„ U srcu nije bilo sumnje. Završilo je predavanje i ja sam se digla samo s malim trncima u kičmi, ali nisam više bila pogrbljena, stajala sam normalno! Bila sam presretna!!! Stalno sam zahvaljivala. Ostale dane Seminara pojavljivali su se mali trnci. Kad bi se pojavili, ja bih samo zahvalila Isusu i oni bi nestali. Sedmi dan ih više nije bilo uopće! 🙂

Imala sam potrebu to reći svima i govorila sam. Govorim i vama, neka se proslavi Isus po nama!

Hvala Ti Isuse na ozdravljenju i hvala Ti na našem Lorensu, on je predivan prijatelj pun Ljubavi, razumijevanja i znanja koje neiscrpno širi svima nama i onima koji žele spasenje!
Pozdrav braćo i sestre, šaljem vam svima iskren blagoslov!

Slava Isusu! 🙂

Helena B.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Scroll to Top