Trudnica i dijete koje se okrenulo u utrobi

Tijekom seminara u Vinkovcima sad u veljači 2018., jedne večeri nakon predavanja imali smo zamolbu za molitvu, iz Šibenika. Naime, jedna od sestara u Isusu iz druge zajednice nas je zamolila za molitvu budući da se u kasnoj trudnoći (8. mjesec ako sam dobro zapamtio) stvar zakomplicirala zbog toga što se dijete nije prikladno razvijalo, tj. nije imalo potrebnu kilažu i vjerujem za nju još ozbiljnije, dijete je bilo naopako okrenuto u utrobi  (kaže se stručno „beba na zatku“), pa su je doktori ostavili u bolnici gdje je trebala ostati sve do poroda koji bi se u slučaju da tako ostane, trebao odviti putem carskog reza.

Naša je seka između ponuđenih u svijetu metoda za okretanje bebe u pravilan položaj poput „terapije glazbom i svjetlom“, pa „kineskih moxa štapića“, zdravih „šećernih injekcija“ i dr. odabrala molitvu Isusu.

Ja sam onda pozvao sve prisutne u dvorani da budu podrška i onda sam poveo molitvu te sam molio za to da se dijete okrene u utrobi i da dobije potrebnu kilažu. Molili smo tako što je ona bila na mobitelu s nama, tj. „uživo“ je bila uključena! 😊

Kad smo izmolili, lijepo smo amenovali, zahvalili i radosno nastavili dalje slaviti Isusa i evo sada njezinog izvještaja nakon nešto vremena. Nije u stvari prošlo predugo kad je opet bila na ultrazvuku:

„Evo jedno svjedočanstvo. Hvala Isusu na Njegovoj neizmjernoj Ljubavi i na svima vama. Nakon molitve za bebu koja je bila na zatku, ona se okrenula prošli tjedan. Kako si reka: „Neka napravi salto“, tako je i bilo. Slava Isusu. Isto tako dogurala je do dva kila.

Hvala svima na molitvi. Hvala Isusu jer stvarno čini čuda!’

Nevena

(Visited 23 times, 1 visits today)