Isus u rodilištu

Loriceeeee, Isus je čudesan, slušaj: smjestili me na ginekologiju jer tamo gdje su rodilje čekali su da se mjesta isprazne pa nisam mogla do bebice, ali je Isus iskoristio to vrijeme za nešto drugo, hvala Ti čudesni Isuse, još sam se pitala zašto.

Znači, u sobi sa mnom su još tri cure, ove prvorotke, šivane, jednu boli dolje, druga ima bol i pritisak, a treća cura imala carski, imala probleme sa visokim tlakom, u bolovima, uplakana već nekoliko dana jer je prerano rodila, ne zna što joj je, u strahu, brizi, izmučena, izbodena od testova krvi.

Ja se pomolila i sad čekam da Isus otvori situaciju, pa sam im prvo jedno vrijeme svjedočila, pričala o Božanskom iscjeljenju. Na kraju me sve tri tražile molitvu. Po polaganju ruku prvoj prošla ta jaka bol dolje i umirila se, drugu pustio pritisak i bol se smanjila i one sretne zahvaljuju, onda je došao ručak pa sam nakon ručka molila za ovu treću najzahtjevniju.

Prvo sam molila da joj Isus obnovi srce, zaliječi rane, umiri ju, pa za bolove i za tlak i ona se toliko rasplakala i oslobodila, onda je svjedočila da hoda skoro bez bolova nakon molitve i na kraju su došli mjeriti tlak, ja ispovijedam, ona sa mnom, i tlak se ustabilio.

Juhuuuu, Isus je čudesaaaaaaan, izgrlila sam ju, još im svjedočila o Bračnoj Ljubavi i pričale one svoje životne priče i kad je to sve završilo preselili nas gore na odjel i sada uživam sa bebicom.

Cure su bile osnažene i presretne, pogotovo ta sa najtežim slučajem, toliko je jadna bila u patnji i muci, hvala ti Isuse na sili i snazi molitve. ‘

(Visited 56 times, 1 visits today)
Scroll to Top