Petar – učinci programa “Tijelo Kristovo” … molitve

Ej dragi moj evo da se i ja javim tj. da dam slavu Riječi Božjoj i nepromijenjenom Bogu i Ocu

Od kuda počet, i možda od drugog mjeseca ove godine kad sam SAM ušao u novi zavjet sa pogledom na Isusovu službu ozdravljanja da saznam da li meni OSOBNO zdravlje pripada, konkretno za moje oči iako sam slušao i otprije čitao iz tvoje službe i drugih da su ozdravljenja prisutna i teoretski znao to, morao sam sam ući u knjigu da čujem Isusa kako mi to OSOBNO govori jedan na jedan “Sine moj tebi zdravlje pripada jer ja sam ponio sve tvoje bolesti na Križ”. Nakon šta sam uvjeren zatvori novi zavjet nakon dva dana proučavanja i također Mayhoferove knjižice o iscjeljenju plemićevog sina skinuo sam toga dana naočale i bacio leće i donio neopozivu odluku da ću vidjeti do kraja svog života i da NIKADA neću biti bolestan i da ću se sukladno tome ponašati.

Nakon tih dogadaja pocele su kušnje vjere i onda sam tek nakon nekoliko mjeseci shvatio koliko je plitka moja vjera i shvatio da se VJERA USAVRŠAVA DJELOVANJEM (Jk 2:22), naravno tada je i počelo intezivno „Tijelo Kristovo“ program u kojem sam ušao po svojem vodstvu i kojem se sad nalazim, čitajući o imitatorima vjere naprosto sam bio oduševljen znajući da Isus moj Otac ne može biti pristran (Rim 2:11) ako uhvatim zakonitost koju su oni uhvatili. Nakon slušanja seminara pročešljao sam sve mailove od svih tekstova Božjih slugu koje si stavljao u mail i napravio knjižicu od 100tinjak strana i citia i meditirao a onda napokon i djelovao u skladu s Rijeci. Govorio sam sebi predaleko si Petre došao nema više malo bi malo ne bi, ili je Rijec Božja istina i stvarnost ili nije pa se možees vratiti u svijet i valjati se u njegovom blatu. Zgrabi obećanje koje ti pripada zgrabi Riječ Božju kao osobno pismo od Oca i ponašaj se tako. Oslobodi silu u sebi putem vjere, jednostavno nema nazad!! Jer ako obećanja nisu istinita što onda ja radim na svijetlu Čiste istine, zabavljam se, zavaravam samog sebe? NE! Oduševljen sam spoznajom da ISUS KRIST ISTI JE DANAS JUČER I ZAUVIJEK. Čudo je u našim ustima tu silnu silu oslobađamo ispovjeđu pred drugima SAD ĆU TO I POKAZAT TJ POSVJEDOČIT. Naravno moram i spomenuti da od 2 mjeseca imam oseke i plime vjere i kad bi podbacio ja bi otresao prašinu sa svojih nogu ustao se i vapio Ocu da mi da više i više i moram priznati moja vjera je eksponecijalno narasla a bit će još i bolja.

SVJEDOČANSTVO: Prekjučer sam ičao na ribe sa rođakom i naravno nije bilo ništa ribe a onda sam se ja sjetio pa ti mozes reći BILO ŠTO i bit će ti jer tako ISUS KAŽE a ON Ne laže (moj rođak je religiozni nevjernik i imun na bilo kakvu raspravu o duhovnosti). Onda sam REKAO NA GLAS: Rođače gledaj sad slavu Božju u ime Isusa Krista ja ću sad ulovit ribu i neću podignut udicu dok je ne izvadim jer tako Riječ Božja kaže a ja joj vjerujem tako će mi i bit, nije prošlo ni 30sek od toga kad sam izvadio ribu i sljedećih 6 puta sam izvadio ribu jednu za drugom a On (rođak) nijednu a bili smo u razmaku od 1m sa istim priborom i mamcem nakon tog čuda sam ga podučio što vjera jest i čto ona može učinit.

Danas sam položio ruke na osobu koja je poluslijepa ima dioptriju na jedno oko -20 inače je iz Ekipice. Ja sam je nakon druženja pitao mogu li se pomolit i pomolio sam se u skladu sa tim najpredivnijim obećanjem iz MK11:22-24 i otišao uvjeren da je Bog moćan učinit ono što je obećao i Vjerovao Mu na Riječ. Ta osoba hoće ozdravit jer je sila izašla iz mojih ruku koje svakim danom sve višei više gore. Moram napomenuti Bog naš Otac želi zadobiti našu Ljubav a gdje će se više radosti očitovati nego kad nam ispuni želju ON je isti i u slučaju John.G.lake , Hagina, Simpsona, Lorensa On želi djelovat preko nas napaćenom svijetu.

Dragi Lorens imao bih ti još toga PUNO pisati o svojoj vjeri i onome što se događa ali drugom prilikom jer neć e sve stati u mail.Ja ću zaista biti sve bolji i bolji i dosadivati Isusu dok MI NE DA ONO ŠTO TRAŽIM (Lk 11:8-13, Lk 18:1-8), dok ne oslobodim ovaj vulkan i lavu unutar mene. Do tada sečujemo, pratim sve uključen sam od glave do pete VOLIM TE SUPER JE TAJ POSAO KOJI RADIŠ HEHE 

(Visited 36 times, 1 visits today)
Scroll to Top