Izvadak sa poduke na grupi “Ruke koje gore” (bolna menstruacija)

Na jednoj od prvih poduka na grupi „Ruke koje gore“ smo snimili praktično važno svjedočanstvo koje također oslikava važnost i nužnost cijelog nastojanja. Jasno oslikava kako bez pravog razumijevanja svrhe i važnosti pomazanja te poduke i poticaja za primjenom mnogi ostaju neblagoslovljeni iako im na raspolaganju stoji Božanska Sila koja može i hoće slomiti svaki jaram.

Naša Ivana je neko vrijeme patila od jako bolnih menstruacija popraćenih mučninama, povraćanjem i proljevom što je bilo neizdrživo do te mjere da nije mogla bez tablete. Sve dok nije odlučila primijeniti pomazanje, koje sve intenzivnije osjeća u rukama već više od godine dana, i time dopustiti Božanskoj Sili da je iscijeli.

***

I to je dakle tipična situacija, dakle:

  • Ivani jako i sve jače gore ruke već godinu dana …
  • U tih godinu dana 6 mjeseci ima iznimno velike bolove pri menstruaciji, i u konačnici se ‘spusti’ na niži dozvoljni oblik pomoći, a to je ‘blagoslovljena tableta za bolove’ …
    I sad taj PROBLEM gledamo riješiti, ovdje je to sve u jednoj osobi, i ‘problem’ i ‘rješenje’ .,.. a mi naravno gledamo u to da mi imamo ‘rješenje’, što su ‘ruke koje gore’, ili ‘pomazanje u očitovanju’, a ljudi oko nas imaju ‘problem’, ‘svaku bolest i svaku nemoć u narodu’ (Matej 10:1; Luka 9:1)!

Poslušajte ovo šaljivo, ali znakovito i poučno svjedočanstvo:

(Visited 31 times, 1 visits today)