Ozdravljen vid, užarena kugla, vizija…

ISUS Dragi Lorens i Stella

 

HVALA TEBI, na silnom trudu nebi li kako dohvatio umjesto nas. ….

(tu sliku imam doma s djecom.. kad ih učim da sami budu OSPOSOBLJENI da učine nešto, a za njih je to veliki korak,a za mene sitnica… i onda oni kad uspiju nastane veselje )

 

HVALA, na BLAGOSLOVU na RIJEČI koju si izgovorio u ime Isusa krista… Od siline SILE nisam mogla brzo zaspat

 

(Lorens: Ha, ha, ha, kaže Ivanica da je do 4 ujutro vozila u autu i zahvaljivala, jer nije mogla zaspati, Ančica bila također rekla!).

 

Isus mi je ozdravio VID.. imala sam potrebu uzet naočale za čitanje, ali od jučer sam primjetila, kad sam uzela čitat Djela Apostolska nakon seminara, da vidim ko ORAO…

 

HVALA TI ISUSE!

 

Osim toga i duhovni VID mi se produbio… i DUHOVNI UVID… I TAKO SVE SA VID TOOOOOP!!!!

 

SILU SAM ODMAH UPOTRIJEBILA, jučer, pogledaš na mačku, jer od onog s ozdravljenim okom (vidi svjedočanstvo) sam u međuvremenu služila da ima alergiju (od one molitve oko je super, ali svaki dan kad izvana dođe doma suzi mu okeco ) na neku travu.. pa sam jučer molila da alergija odstupi.. i odstupila je!!! U ime Isusa krista!!

 

Ujutro mojoj snahi pozlilo… i odmah sam MOLILA. U Ime Isusa krista za SILNU SNAGU I OTJERALA SVE ZLO DA ONA MOŽE SLUŽITI ISUSU CIJELOM DUŽINOM PUTA!! AMEN!!

 

ODMAH JE USTALA… KAO PETROVA PUNICA!! I rekla: “dobro sam, super sam!!”

 

(Lorens: E sad, moram naglasiti da je prilikom molitve za Sandru i kod mene bilo očito pojačanje pomazanja, a razlog za to je obostrana LJUBAV i VJERA…)

 

I DOK SI ZA MENE MOLIO POGODILA ME KUGLA, UŽARENA! U TRBUH I IZBILA ME IZ TIJELA!! (sjetih je Smitha W.)

 

Dok si MOLIO za onu ženu koja je imala Lupus (vidi svjedočanstvo)… Ona je pala na pod ti si bio SAV U VATRI (KO IZ FILMA) GORIO SI I RUKA TVOJA KOJA JE GORJELA JE ZAPALILA NJU… I ONA JE POČELA GORJETI … I SVE ŠTO SI IZGOVORIO (USTA SU TI GORJELA, RIJEČI SU GORJELE) JE POČELO GORJETI U NJOJ… SPALJIVATI TO ZLO KORJENJE U NJOJ. SVE ZLO SE SPALILO!! (Izgledala je ko polje koje gori … a ti si onaj koji ima VATRU) VATRA DUHA SVETOGA!!

 

TAJ PRIZOR JE ZA MENE JAAAKO POTICAJAN!! TAJ UVID!!

 

HVALA TI ISUSE

 

Dugačko je znam… ali morala sam posvjedočiti, ipak si molio da se razveže moj jezik, govor…

 

HVALA TI na svemu… osobito na ISUSU kojeg LJUBIŠ


(rujan 2020)

(Visited 8 times, 1 visits today)