Molitva na daljinu za ukliještenu kičmu (snimka)

Javila mi naša Milka ovako neki dan:

“Isus Lorens molim te moli za mene ukliještila mi se križa ne mogu disati ni mrdnut!”

 Ja se pomolio snimajući molitvu, poslao … pa mi javila ovako:

“Nisu mi prošli simptomi, boli me još kao da su mi kosti odvojene ali mogu hodati. Smeta mi malo na sredini, ne smijem se brzo okrenuti nego skroz polako.”

Ništa, jučer popodne nakon molitve ja lijepo ušao u svoje pripremljene ‘udarne’ materijale iz ‘Tijela Kristovog’ i fokusirao se, izmeditirao i onda otišao u sobu i opet se pomolio, molitvu ovaj puta dajem ispod kao prilog, i onda sam dobio ovako:

“Hvala Isusu, trnci prošli kroz noge, od križa do prstiju noga, i potpuno ozdravila. Hvala tebi Lorice naš dragi, jer nas Isus preko tebe liječi i blagoslivlja svakim prekomjernim blagoslovima.

A mojoj prijateljici se bila ukočila leđa, ležala skoro dva mjeseca i primila mnogo injekcija i bolova pretrpjela.

Slava živom Isusu. Pjevam pjesmu: U meni je čežnja da štujem Te, Gospode svim srcem te proslavljam. Sve što je u meni čast dajem Ti, sve što obožavam u Tebi je. Živim za Tebe, neka svaki moj dah, nek svaki tren života mog bude za Tebe. Srce predajem Ti…”

Ja sam ovdje kod ovih ‘ponovljenih molitava’ imao jednu dodatnu Objavu i sad će sigurno biti većih uspjeha, a i održat ću skoro propovijed gdje ću to objasniti … uglavnom, NAJBOLJE tek dolazi! 🙂

Žena je inače u drugoj državi, Bosni i Hercegovini … pa bi mogli zaključiti da udaljenost i državne granice nisu prepreka za molitvu!

·
(Visited 139 times, 1 visits today)
Scroll to Top