Kad je molitva u zraku, svi su pozvani priključiti se!

Prije otprilike 2 god izvrnula sam nogu i iskočio mi je zglob. Neko vrijeme sam mirovala,a nakon toga sam otišla u privatnog liječnika, jer bi za bolničko liječenje čekala 2 god. On nije uočio anomaliju i nije se potrudio da to dovedemo do kraja. U međuvremenu sam dosta hodala i dobro sam istegla i “satrala” ligamente. Nakon molitve koju sam zatražila na tvom seminaru, otvorilo mi se da idem kod jedne bake koja namješta zglobove. Ona je to napravila i riješila problem. Međutim prije mjesec dana ponovno mi je javila bol u stopalu, konkretnije u peti.

I opet kod tebe… Molio si se za nogu jedne žene… Tvoje molitve su meni jake i prodorne i pomislila sam možda, možda ovaj put i kod mene upali… Namjestila sam se u vjeri i za ženu i za sebe. Osjetila sam trnce u stopalu. I sve zaboravila… Kad sam primijetila sutradan da me više ne boli i sutra… Držim poziciju.

Jučer sam imala temperaturu, pritisak u plućima i suhi kašalj. Nazvao si, pomolio se, opet onako kao da će se porušiti zidovi oko mene… Ko rukom odneseno, sve nestalo. Ostala sam u duhu opijena, i snažno osjetila Očevu prisutnost i da me voli i da nas sve čeka. To je moćno stanje iz kojeg ne želiš izać, samo njegova ljubav i izvanredan mir.

Pomogao mi je paket Tijelo Kristovo, približio me k Njemu, stavio u neku poziciju…

Hvala ti Lorens što za nas slijepe i nepismene čitaš Bibliju, hvala ti što si napredan i ustrajan.

ISUS JE KRALJ, ISUS JE ŽIVOT

(Visited 39 times, 1 visits today)
Scroll to Top