Molitva za srce i visoki tlak – Vizija

Na Bogoslužju smo imali molitvu  za Mirnu koja je došla s visokim tlakom i srcem koje je trebalo remont, ja baš osjećao tijekom molitve da je jak protok, i evo kako je Robi izvijestio:

“Primjećujem/čini mi se da je jače pomazanje na tebi kada moliš za ozdravljenja ili oslobođenja… Kad si molio za Mirnu vidio sam dva anđela iznad nje kako izlijevaju posudu na nju, još prije nego si sve izgovorio, ušlo je u nju iz te posude, Aleluja! Zanimljivo da zadnji put kad se molilo za nju vidio sam da se iz posude u nju izlilo a ona ostala suha. Ušlo je svjetlosno nešto, kao voda, a u krutom stanju, oštro i savršeno  precizno po sredini njenog tijela i raspršilo se u krajeve tijela. Po viđenju bi rekao da je savršeno zdrava i slobodna, jer je i ostalo tako svijetliti u njoj i zlo ni blizu nije moglo prići. Hvala Isusu za očitovanja i što potvrđuje po tvojim molitvama.

Hvala što si molio za Miu, bol joj je otišla momentalno.”

A ovo za Miju je isto bilo krasno, naime sama izašla i zamolila za molitvu, ja je podigao u naručje i molio s njom u naručju, isto sam osjećao protok i kasnije, nakon možda 5 minuta, evo nje opet sama istupi i pred svima kaže kako ju je Isus iscijelio …

Mia je inače curica od Robija i Martine …

(Visited 68 times, 1 visits today)
Scroll to Top