Svjedočanstvo mnogih iscjeljenja u post-korona periodu

Ovo je svjedočanstvo o post-korona nezgodnim simptomima koji su dosta podmuklo i na sve strane udarali jednu mladu osobu koja živi u Americi, pa je mene osobno jako obradovalo ovo svjedočanstvo:

Isus Lorens!

Želim ti se zahvaliti i svjedočiti o iscjeljenjima koje sam primila kroz tvoje molitve od našeg dragog  Isusa.

Preboljela sam koronu relativno brzo ali par tjedana poslije počeli su silni zdravstveni problemi (kašalj, ubrzano lupanje srca, problemi s tlakom, disanjem, napadom panike, nepravilnosti rada jetre i žuči, umor).

Danima prije tvoje molitve ja sam bila bez imalo snage i nemoćna da se podignem iz kreveta. Emocionalno i fizički iscrpljena. Jako sam ti zahvalna što si uvijek nalazio vremena da se za mene pomoliš.

Tvoje molitve našem milom Isusu su predivne i pune ljubavi pa i ne čudi što ih Isus čuje i ukaže milost ozdravljenja kroz njih. 

Nakon tvoje molitve za ozdravljenje ja sam bez ikakvih bolova, smetnji i umora. Zdrava, vesela i zahvalna. Hvala ti Isuse!️ Puno pozdrava tebi i obitelji!

Andrea

***

Ja sam molio nekoliko puta u raznim intervalima, već kako su se razni simptomi i slabosti pojavljivali, a to je dolazilo u valovima i to nakon što bi jedno područje riješili, baš zanimljivo!

(Visited 40 times, 1 visits today)
Scroll to Top