Nakon 10 godina nestale posljedice puknuća koljena

Prije 10-ak godina sam imao jednu dosta veliku ozljedu koljena, imao sam puknuća kao rupture na jednom mjestu navodno zbog nogometa, dok se taj zadnji lom dogodio dok sam se penjao na drvo. Bio sam na operaciji i trebali su mi ugraditi klinove u koljeno, no doktor je odlučio na operacijskom stolu kad je otvorio koljeno da ipak neće biti potrebno. Oporavak je trajao sve skupa jedno 8-9 mjeseci, išao sam na fizikalne terapije, vježbao doma, na štakama sam bio jedno 4 mjeseca, a ostatak oporavka sam proveo bez štaka no morao sam nositi ortozu.

Osjećao sam posljedice ozljede tako da kada bi god radio teze fizičke poslove koljeno bi me boljelo, kada bi više trčao osjećao bi nelagodu, nosio bi steznike da mi drže koljeno čvršće i tako… snalazio sam se. 2019. godine tijekom ljeta primijetio sam da kada stojim više od 10 minuta na jednom mjestu da me koljeno boli, trne mi noga, nelagoda se javlja pa sam se zbog toga stalno nekako oslanjao na desnu nogu… bilo je dosta iritirajuće… 

 U 10. mjesecu 2019. na seminaru ‘Sjedinjene Duha, duše i tijela ” nakon jednog predavanja si molio za sve u dvorani, i dok si molio za jednog čovjeka koji je došao sa štakama i nakon molitve je napustio dvoranu bez štaka, primio je iscjeljenje… dok si molio za njega ja sam si rekao da ja sad primam iscjeljenje za svoje koljeno. U tom trenutku je Sila ušla u moju nogu i kružila je od koljena do stopala, a noga je bila nepomična. I to je tako trajalo jedno vrijeme. Ja sam nakon predavanja posvjedočio svima da sam primio iscjeljenje od Isusa Krista jer sam znao da sam ga primio, no simptomi su i dalje bili tu. Osjećao sam slabost u nozi, ali zbog cijelog iskustva i vjere u to da mi iscjeljenje pripada ja sam znao da je to riješena stvar. Još nekoliko dana sam morao voditi boj vjere i onda sam primijetio da je nelagoda nestala. Danas radim težak fizički rad, radim u hortikulturi već dvije godine, znao sam imati smjene po 10 sati gdje bi nosili raznorazne teške stvari, kopali i slično, a ja više nemam nikakvih bolova. Moje koljeno je zdravo i ostat će takvo u ime Isusa Krista. S vremena na vrijeme mi se znao pojaviti sličan simptom nelagode, i odmah bih se suprotstavio u Ime Isusa Krista i proglasio zdravlje, te nastavio raditi što god da radim te bi u roku od koje minute simptom nestao. 

Ja ništa od ovoga ne bih znao da nije bilo tvojih poduka, tako da ti hvala na predanosti, posvećenosti, nepopustljivosti i upornosti… Hvala Ocu našem Isusu Kristu na Žrtvi, na milosti, hvala Mu na pobjedi, na zdravlju, neka je Njemu sva slava hvala čast jer je On za sve zaslužan, sve je od Njega i u konačnici za Njega. Isus Kralj i Gospodar nad Gospodarima.

Amen

 

Domagoj

(Visited 32 times, 1 visits today)
Scroll to Top