Sašo – molitve za oslobođenje

Lorens dragi, Isus!

Htio bih posvjedočiti o oslobođenju dviju osoba… 

Prva osoba je moja prijateljica koja me neki dan zvala i molila za pomoć. Bila je u užasnom stanju: tresenje, nemir, panika, strah, tikovi… Zvala me dok sam bio u autobusu. U međuvremenu dok sam se vozio sam molio Isusa da mi da pomazanje, Ljubav i suosjećanje te vjeru… Kada sam izašao iz autobusa sam je nazvao; osjećao sam snagu u srcu… dok sam hodao parkom sam žestoko molio na glas… u Ime Gospodara Isusa Krista sam zahtijevao oslobođenje… Nakon molitve se je smirila… mogla je normalno pričati, nije se više tresla i mogla je zaspati.

Nakon nekoliko dana me ponovo zvala da se pomolim za put, jer su se vraćali s mora… imala je strahove, osjećala je da se neće živa vratiti doma. A povrh svega ima brata koji je jako težak psihički bolesnik… često je napada, prijeti da će je silovati, stalno viče i užasno psuje, čuo na vlastite uši… Pomolio sam se za put, da se sretno vrate… u Ime Gospodara Isusa Krista slomio moć vragu i dao joj Ljubav te utjehu. Nakon nekoliko sati mi je vesela javila da su se sretno vratili kući i da je brat bio miran u autu. Zahvalila mi je na molitvama uz želju da zaista počne ozbiljnije raditi na svojoj duši i služiti u Ljubavi.

Dragi Apostole, hvala ti što nam tako divno i predano osvjetljuješ Božju Riječ i autoritet koji nam pripada u Isusu Kristu… Isuse, zaista si predivan Bog i Otac… moja je molitva da se cijela zajednica podigne na najviši stupanj Tvoje Ljubavi i sile… da kroz sve nas snažno djeluje Tvoj Duh za spasenje čovječanstva u posljednjim danima!!!

Sašo O.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Scroll to Top