Darko – Rješavanje obiteljskih problema svezivanjem đavla, molitve za rak i glavobolju

Dragi Lorens, Isus.

Da ti se zahvalim od srca za sav tvoj trud, tvoju LJUBAV prema svima nama i potrebitima, tj. na Misiji “Čiste Istine” što je donijela to Svijetlo u naša srca, spoznaju našeg ljubljenog Oca u Kristu Isusu.

Ne mogu ti se dosta zahvaliti na svemu ali primi od srca.

Imam svjedočanstva što bi htio podijeliti da se ISUS proslavi.

 1. Moj rođeni brat i Mama se već duže vrijeme nisu kontaktirali i žive u nekome konfliktu, a nakon jednog dužeg razgovora s bratom preko telefona, skužio sam da on ima i u braku probleme pa da je jedno vuklo drugo, znači da je sotona svugdje umiješao svoje prste.

  Pitao sam brata što on želi što se tiče problema u njegovome braku, da on odluči i na njegovu odluku ja ću odlučiti hoću li se moliti za njih ili ne. Birao je kako je Božja volja 🙂 Hvala Isusu…
  Pošto smo bili preko telefona, ja sam rekao da ću se moliti za njih što sam i učinio. U duhu sam pristupio pred njih, s Duhom Gospodnjim po vlast i moći koju mi imamo kao djeca Božja, svezao đavla i sve njegova nastojanja i djelovanja, zapovjedio đavlu da napusti njihov brak i njihovu životnu sferu tj. ja sam i svaka nastojanja đavolska između brata i mame svezao, zapovjedio i tamo da ode u ime Isusa Krista. Amen!!!

  Prije nekih 10 dana kaže mi Mama, da se moj brat potpuno promijenio spram nje i da više nije kao što je bio prije ….. 🙂 Hvala Isusu na tebi koji si nam ovaj nauk donio i potičeš nas da krenemo koračati Isusovom stazom!!!
 1. Ovdje u susjedstvu imamo poznanike (Turci, muslimanske vjere) čija je Mama (starija žena oko 65-70 godina) oboljela od raka.

  27.9. je ta susjeda (kćerka) poslala mojoj ženi zvučnu poruku, plačući, da joj je Mama u bolnici i da ne izgleda dobro za nju i da moli Boga da u miru Njemu ode (na žalost, jer nemaju to što mi imamo, ŽIVOG BOGA I OCA U KRISTU ISUSU)…

  Čuvši to ja sam rekao mojoj ženi da napiše poruku ženi, da ako ona hoće i želi ja ću se pomoliti u ime Isusa ali trebam ime njene mame. Napisala je ime mame i zahvalila se puno…

  Ja onda u svoju sobicu, gdje sam u duhu došao pred potrebitu osobu i govorio njenom Duhu a i sotoni, da Isus jest već sve naše bolesti, boli, nedaće i slabosti uzeo na se, Njegovim ranama ona jest bila iscijeljena.

  Kad sam se zagrijao a osjetio sam prisustvo Sile Duha Svetoga, svezao sam đavla, zapovjednom molitvom da ode, duhu bolesti i duhovima koje ju tlače i vezu sam slomio moć i zapovjedio da odu i nikada se više ne vrate.

  Onda sam se obratio svim metastazama, proklinjao, zapovjedio da se raspadnu usahnu u korijenu i da nestanu u ime Isusa itd… i za vrijeme molitve ja osjetim kako su mi krenule ruke žariti i to dobro.

  Nakon molitve sam otišao u dnevni boravak gdje je naša mlađa kćer pokazala da ima neku crvenu fleku na leđima i na stomaku, veličina novčića jedne kune i da svrbi a ja još, hvala Isusu sav u pomazanju stavim ruke na stomak i na leđa i krenem moliti a ona će: “joj”…

  Nakon molitve sam je pitao što je bilo da je malo se trznula i rekla “joj” ? Odgovorila je da je ruka na leđima bila vruća :-)…

  Evo danas je dobila moja žena poruku od susjede koja piše ovako: “Mama je puno bolje i može opet uz pomoć sestara hodati a i govor se joj vratio, hvala Bogu…Na što je moj žena rekla: “hvala Isusu…”
 1. Danas na radnom mjestu sam došao kod jednog kolege na mašinu. Nešto ga imao pitati, a on mi odgovorio da ga sad momentalno tako jako boli glava, da nema koncentraciju i ne može se sabrati da sa mnom priča. Bilo mi je ga stvarno zžao, jer on je inače bistar i inteligentan ali ne želi čuti o Isusu i svega što se tiče Isusa, a inače je i malo bogatiji na materijalnoj razini pa se valjda oslanja na to, a tu ga veže sotona… Pitao sam dali želi da se pomolim a on rekao, da želi, što je mene u duši nešto kao tresnulo, sad ne znam da li zbog toga što je on rekao “da” ili zato što sotona to nije želio?!

  Ja sam stavio ruke na njega, zahvalio sam Isusu i zapovjednom molitvom svezao đavla, duha glavobolje, slomio mu moć i njegovo nastojanje i zapovjedio da ode u ime Isusa Krista i blagoslovio ga u ime Isusa. Za vrijeme dok sam se molio, osjećao sam, pošto smo stajali a ruke na njemu, da mu se tijelo micalo naprijed, nazad i jednog momenta se uhvatio za mašinu. Kad sam rekao Amen i njega pogledao on je bio sav blijed, što prije molitve nije bio ali se brzo vratila boja u lice, odmah mi je uhvatio desnu ruku i rekao, hvala, stvarno ti hvala… Ova reakcija je bila kao da se izgubio i ne zna što će. Pošto je bila pauza mi krenuli prema van i on s glavom lako tresnuo lijevo, desno kao da ono, osvijesti se, i rekao ovako: “Što je ovo bilo? Ja sam se sav naježio”, i digao je ruke da mi pokaže, na što sam ja rekao: “ISUS je to bio… ” i zahvaljivao sam Isusu…

  Kasnije kada je prolazio kraj mene, očigledno je puno bolje izgledao i djelovao što je vjerujem i sam osjetio ali Isus zna, tako da sam pun radosti bio zbog njega (kolege) što se uvijek upirao protiv Isusa, a sad mu Isus prišao u Svojoj milost, milosrđu i Ljubavi… Hvala Tebi dragi Isuse <3

Hvala ti dragi moj apostole i učitelju u Kristu Isusu.

Neka tebe i tvoju obitelj Isus blagoslovi u svemu, što i hoće i naravno svaku dušu u Zajednicama “Čiste Istine” da se SVI usavršimo do punine Kristove.

Grlim i ljubim te/vas <3 <3 <3

(Visited 26 times, 1 visits today)
Scroll to Top