Nikolina prijava za Grupu – spasenje, iscjeljenje zuba i kuka i oslobođenje od shizofrenije

Isus Apostole moj,

Ja bih htio kroz ova svjedočanstva proslaviti Našeg Oca Isusa Krista te prijaviti se za grupu „Ruke koje gore“ jer moja je želja srca istinski služiti Našem Ocu Isusu Kristu kroz Njegovu uputu meni iz Marka 16:15-20. Ja znam da će mi Otac kroz tebe Apostole i ovaj seminar koji slijedi u petak još više osvijestiti potencijal Njega u meni i dati zamah da više ne stajem ni koraka, te da u svakoj sljedećoj situaciji u mom životu ovdje na Zemlji ja pronosim Evanđelje, Radosnu vijest svakom stvorenju, gdje će Naš Otac Isus Krist u Sili Svoga Duha kroz mene potvrditi svaku Svoju Riječ sa znamenjima i čudesima, kao potvrdu da On jeste njihov Otac koji ih ljubi, koji ne želi da nijedno Njegovo dijete pati, koji želi da se svi spase, te vrate Njemu u i po Kristu Isusu, jer to uistinu jeste najveći stupanj djelovanja u Ljubavi prema bližnjima kako Naš Otac Isus Krist želi da Njegova spašena djeca djeluju prema Njegovoj ne spašenoj djeci, Amen.

Odabrao sam četiri svjedočanstva koja ću kronološki ispričati:

Iscjeljenje upaljenog zuba

Zvao me je na telefonom K. B. radnik koji radi kod mene u istoj firmi dali znam nekog zubara u Umagu jer ga zub užasno boli, te da takav neće moći ići raditi sutra na posao. Samo da napomenem da su to radnici s Kosova (katoličke pozadine), te da ja uz svoj posao obavljam i sve poslove vezane za uvoz stranih radnika u firmi, te da su oni mene svi upoznali, te sam manje više svima njima svjedočio o Svjetlu Čiste Istine, Našem Ocu Isusu Kristu, svrsi života i da neki od njih i dan danas dobivaju od mene tvoje seminare Apostole, te ih slušaju. Kada smo telefonski pričali ja sam mu rekao da ću doći do njega, te da ću se pomoliti i da će Isus Krist kroz mene riješiti stvar sa zubom, te da ne mora ići kod zubara. Kada sam došao do njih, gdje stanuje njih 6, tražio sam K. da mi donese Bibliju koju sam mu poklonio, te sam se prepustio vodstvu Duha Kristovog u meni. Proglašavao sam Evanđelje, Krista Isusa, značenje Žrtve na Križu, zašto je to Isus napravio, te što mi imamo od Toga. Javno sam im rekao da je Njegova Riječ za mene jedina Istina, te im recitirao stihove iz Marka 16:15-20 za koje sam rekao da su upućeni meni i da je za mene To, To. Položio sam ruke na njegovo lice gdje mi je rekao da ga boli, u vlasti i autoritetu zapovjedio boli (zloduhu) da izađe iz njega, te zapovjedio zubu da se vrati u Božanski red zdravlja, blagoslovio ga u Ime Isusa Krista, te ga pozvao da živi život po volji Isusa Krista koji mu je i objavio u Svojoj Riječi (Bibliji). On je trenutno, na licu mjesta bio iscijeljen, te mi je bio posvjedočio tad, kao da je „nešto“ bilo pucnulo i izašlo iz njega dok sam se molio.

Iscjeljenje kuka

Ovdje se radi o N. iz Makedonije kojeg mi je Isus stavio na put još prije tri godine kada je radio za nas u Novigradu gdje smo se i upoznali. Tada je i čuo za od mene za Isusa Krista ali sa Svjetla Čiste Istine (on je poznavao Isusa Krista s pravoslavne pozadine). Ja sam u to vrijeme i poslije posla dolazio kod njih, uvijek su teme bile o Isusu, te su njih četvorica došli „pod Križ“ (od njih četvorice znam jedino da je to N. iskreno napravio, tako sam dobio na srce), dobili su i dosta knjižica i dan danas N. šaljem tvoje seminare, čak su on i D. došli i na tvoj seminar jedanput u Skoplju. Uglavnom on već je imao u zadnje vrijeme tih problema s kukom, ja sam se molio za njega jedanput prije, bilo mu je prošlo, međutim bilo mu se opet vratilo u prijašnje stanje. Želim ti reći kako preko tebe Apostole primam od Isusa Krista sve veće i dublje spoznaje o sebi, kako je Svjetlo, Sila Duha, Riječ sve jača kroz tebe, te tako primajući od Isusa preko tebe, tako i u meni sve raste, vjera, Sila, odvažnost da je sve To, To, te da se drugi ne trebaju pitati, tj. da moraju imati ikakve vjere jer u meni je Isus Krist Svemogući Bog, ja sam Njegovo dijete, sin Božji, te sve što može moj Otac mogu i ja. Htio sam to napisati da znaš u kakvom sam stavu bio kada smo se zadnji put čuli. N. mi se požalio da samo leži u krevetu, te čeka operaciju koja tko zna kada će doći jer se puno čeka radi korone. Ja sam mu ovaj put kao nikada do tada po vodstvu Isusa u meni proglasio Evanđelje, Radosnu vijest u Sili Duha, slomio moć đavla nad njim, zapovjedio njegovom tijelu da se vrati u Božanski red zdravlja, te zapovjedio N. da se digne i krene raditi što maloprije nije mogao, te da se zahvaljuje Našem Isusu Kristu. Već je prošlo dva tjedna od tada, N. je Zdravko Dren, sluša tvoje seminare Apostole, ove zadnje o vjeri i vlasti kao nikada do sada, svjedoči drugima o Isusu Kristu što mu je napravio i poziva druge da se obrate i spase jer sam mu rekao da je to naša dužnost prema našim bližnjima da im donesemo Isusa Krista, Evanđelje u Sili Duha Očevog koji je u nama da se i oni spase i ispune svoju svrhu života na zemlji, te da mi jesmo Isusovo Tijelo na Zemlji, te da Isus Krist koji je u nama želi na isti način živjeti kao što je i živio kada je bio čovjek u tijelu iz Nazareta tj nastaviti tražiti i spasiti one koji su izgubljeni.

Iscjeljenje od shizofrenije

Ovdje se radi o D. iz Makedonije koje je usko povezano sa svjedočanstvom od N., jer mi je on rekao za D. odmah sutradan nakon što je N. vidio da ga je Isus ovaj put iscijelio ono za stvarno kroz mene :). Ja sam D. nazvao isti dan poslije posla da mi on sam ispriča kako je, on mi je počeo se otvarati te pričati ako je pred rastavom braka, da jedno dijete starije živi s njim a da drugo mlađe živi s njom, da ga vara, spava s drugim muškarcima, te da više ne želi s njom imati više ništa. Nakon toga se još više otvorio te rekao da pati od shizofrenije, te da već 5 godina pije lijekove za shizofreniju. Kada sam ga poslušao ja sam napravio ono što Isus Krist očekuje od mene da napravim. Po vodstvu Isusa Krista u Sili Duha Očevog u meni proglasio sam mu Evanđelje, slomio moć đavla na d njim, zapovjedio duhu shizofrenije da izađe iz njega, te zapovjedio tijelu da se vrati u Božanski red zdravlja. Također sam mu i rekao sve o svrsi života, pošto nije spašen, te mu poslao tvoj seminar da posluša gdje se na kraju tog seminara odlazi pod Križ, predajući svoj Život Isusu Kristu. Poslije molitve sam D. mi je rekao da je osjetio kako je „nešto“ izašlo iz njega, gdje sam mu ja rekao da je to zloduh iz njega izašao. Poslije smo se čuli jer nije mogao otvoriti seminar da ga sluša, pa sam mu objasnio kako da ga otvori, te mi je rekao da kada sluša seminar da osjeti nešto unutar sebe da se budi i prožima mu tijelo na ugodan način, rekao sam mu da je to prisustvo Isusa Krista u njemu (Duh Sveti) koji želi da mu se preda i spasi svoju dušu. Poslije se nismo čuli ali mi je N. rekao da je D. nikad bolje, dolazio je kod N. da mu pomaže cijepati drva za zimu, te da je D. općenito bolje, da mu se otvaraju novi poslovi, da se odlično osjeća. Rekao sam danas N. da mi javi da li je predao život Isusu Kristu, pa ću i to kada saznam javiti, uglavnom neću odustati od njega dok ne budem siguran da se i on spasio, te da je postao aktivno Tijelo Kristovo na zemlji.

Iscjeljenje bubrega

Zadnje svjedočanstvo je od jučer gdje se radi o mojoj vrloj ženi E., koja mi se kroz razgovor požalila da je boli bubreg već jedan dan, te da mi nije htjela ništa pričati u vezi toga jer je mislila da će je proći. Pošto je ona upućena o svemu preko mene jer skupa živimo pitao sam je dali se mogu pomoliti za nju, te da će sve skupa biti brzo riješeno jer će Isus krist kroz mene sve riješiti. Položio sam ruke na mjesto na koje je pokazala da je boli, slomio sam moć đavla nad njom, zapovjedio bubregu da se vrati u Božanski red zdravlja, te sam joj rekao da hvali i slavi Isusa Krista. Bubreg se je odmah iscijelio, te mi je posvjedočila da je osjetila dok sam joj držao ruku toplinu na bolnom mjestu koja je bila još na njoj neko vrijeme poslije molitve.

Eto toliko za sada od mene Apostole moj, ja se nadam da je dovoljno za ulaz u grupu „Ruke koje gore“. Želim ti još reći hvala ti na svemu što činiš za sve nas, kako ti rasteš rastom Božjim, tako i sve oko tebe raste pa tako i ja, te se nadam i u stvari znam da mi hoćemo pod tvojim vodstvom izrasti u pravu Kristovu Crkvu koja i hoće djelovati na terenu poput prve Kristove Crkve opisane u Djelima Apostolskim.

Šaljem Ljubav tebi, tvojoj tjelesnoj i našoj duhovnoj obitelji…

ISUS JE KRALJ

(Visited 17 times, 1 visits today)