Iscjeljenja od glave do bubrega, Izmoljen povratak vojnika iz Afganistana, oslobođenja od depresija i još puno toga što Isus čini po Alminim rukama

Lorice mili, Isus.

Jako mi je žao da sutra ne mogu prisustvovati sastanku. Naime, već prije je bilo dogovoreno da mi dođe moja obitelj i svi jedva čekaju taj dan jer dugo

nismo bili zajedno.

Eto i neka svjedočanstva od zadnjih 2 mjeseca, Isusu na čast i hvalu.

 1. Miki je imao snažan napadaj alergije na pelud  koja je prošla nakon zapovjedne molitve preko telefona.
 1. Baka imala problema sa srcem. Nakon polaganja ruku, te upute da čita Izaiju 53:4 i 5 svaki dan i ispovijeda vjeru, tvrdi da je 60 % bolje.
 1. Molitva za napadaj bubrežnih kamenaca kod bivše kolegice iz banke: zvala je u neopisivoj boli. Odmah nudim molitvu, molim i bol prestaje nakon molitve, ponovna snimka ne pokazuje nikakve kamence niti vise osobu boli.
 1. Molitva za bubreg (osoba ima jedan bubreg, koji je slabo radio) i doktor je rekao da se moraju zahvati raditi kako bi se bubreg spasio. Nakon polaganja ruku i ponovnog snimanja, doktorica je rekla da bubreg savršeno funkcionira i da mu je funkcija poboljšana!
 1. Jos jedna molitva za bubrežne kamence (susjeda) . Molila sam kad je imala napad i prije pregleda. Bilo joj je odmah bolje. Nakon snimanja, ustanovljeno da nema ničeg, te se napad nije ponovio.
 1. Molitva za glavobolje koje traju 60 godina, teške glavobolje s povraćanjem. Nakon polaganja ruku, trenutno i potpuno su nestale i gospođa je  živnula, te se ponovno počela kretati van kuće i zatražila je da joj donesem Novi zavjet s krupnim slovima. Dobila je i poduku kako sama može moliti za svoje zdravlje i svojih ukucana.
 1. Molitva za depresiju, nesanicu, veliku tugu i potpunu izgubljenost. Mlada žena je bila u jako teškom stanju nakon rane  smrti muža. Ostala je bez svega i bila je u stanju duboke depresije. Nakon jedne molitve, počela je normalno spavati, funkcionirati, nema više depresije, vratila joj se radost i volja za život.
 1. Molitva za povratak dva vojnika iz Afganistana. Bilo je gotovo nevjerojatno da će uspjeti probiti se. Nakon molitve (zamolili su me preko telefona njihovi bližnji) mladići su bili odmah vraćeni sigurno u Englesku.
 1. Molitva slamanja uvjerenja o dugim posljedicama covid19 i depresiji nakon bolesti. Odmah, trenutačno oslobođenje i iscjeljenje. Osoba se vratila na posao.
 1. Mladić  je došao do mene u jako agresivnom stanju. Iako je nedugo primio Isusa u svoj život i priznao Ga za gospodara (poslužila sam mu Evanđelje) dolazi pod teškim napadom. Psovanje, negiranje Boga, vrijeđanje mene i cijele zajednice, u strašnom otporu i neljubavi.
  Nakon početne molitve, umiruje se. Nakon 20 minuta molitve, potpuno je promijenjen. Izlazi iz mog dvorišta slaveći Isusa.
 1. Molitva za izgubljene dokumente. Žena je zvala da je izgubila važne dokumente. Bila je u stranom gradu na školovanju i izgubila sve dokumente potrebne za školovanje. Pomolila sam se i primila poruku gdje su. Svezala sam neprijatelja koji ju obmanjuje i uputila ju da ponovno otvori svoj kofer (pretražila ga je prije 4 puta) te joj rekla nek me nazove kad ih tamo nađe. Nazvala je za 5 minuta, s kolegicom je otvorila kofer i bili su odmah tamo, na očigled .

Predobri i predivni Isuse naš, hvala Ti.

Ovo su neke od molitava. Neke još traju i nastavljam do potpune manifestacije pobjede nad neprijateljem. Tu je fokus na Isusovu pobjedu i uvjerena sam u ishod.

O nekima nemam još povratnih informacija.

Eto, idem sve hrabrijim i agresivnijim nastupom u Njegovo Ime i Njegovoj slavi i hvali.

Hvala Ti Isuse da osvajaš sve veći dio mene. I da ja osvajam sve više za Tebe.

Ljubim te Lorice moj mili.

(Visited 55 times, 1 visits today)