Djevojčica (5) s tumorom na bubregu i u životnoj opasnosti – iscijeljena!

Jedno divno svjedočanstvo, Kristu u slavu.

Prije otprilike 2,3 tjedna sam saznala na dan Bogoslužja da od moje krsne kume L., unuka D. (sada 5 godina, a već od druge godine ima problema s tumorima koji se stalno pojavljuju, stalno je operirana i stalno u bolnici…) ima ogroman tumor na bubregu koji se jako naglo pojavio i upitno je hoće li preživjeti noć uopće … a ako preživi, ide na operaciju. (Jedan bubreg su joj već zbog tumora odstranili.) Odmah sam odlučila da to neće tako biti i da ju onaj zli neće uzeti. Hvala ti Isuse na Čistoj Istini.

Na Bogoslužju smo se svi spojili srcem i pomolili (Lorens: to je ona zapovjedna agresivna molitva – vidi RKG predavanje na temu: ‘… i onda započnete napadati, i postanete VRLO agresivni!‘) i evo prije nekoliko dana zvala moja kuma moju majku sva radosna, kako se tumor povukao, nema ga di je bio i svi uz doktore su u čudu. Hehe, predivno. Pitam se kako, ima, molitva, nema…. hehe

Djevojčica je zdrava, ostavit će ju na promatranju i na nekoj terapiji za “svaki slučaj” jer im ništa nije jasno ahha.

Predobro. HVALA TI ISUSE NA ZAJEDNICI. Moja kuma vam svima zahvaljuje od srca na molitvi. Spasio je Isus kroz nas život.

Volim vas!

Ana Š.

(Visited 54 times, 1 visits today)