Ivana – oslobođenje od depresije, nesanice i anksioznosti (žena) i iscjeljenje od raka želuca (muž)

Jedno jutro Lj. -u je nazvala jedna žena ne bi li se Lj. brinula o mužu koji treba ići na kemoterapiju jer mu je bio dijagnosticiran rak na želucu i jednjaku. Bio je na operaciji i odrezali su mu pola jednjaka i želuca i sada mora na kemoterapiju. Povrh toga je ona psihički oboljela od teške depresije, nesanice i anksioznosti.

Ona nas je dočekala u suzama i nije mogla prestati plakati. Vidjelo se da je potlačena. Pa je govorila da je išla kod neke žene kojoj je morala puno platiti da napravi neke čare s piramidama jer kroz to će joj muž i ona ozdraviti a njima još gore.

Odmah smo se dogovorili da će to ići baciti u Dravu, da će se pokajati za to.

Stalno je bila uplakana. Kćer joj je govorila : “mama iznad tebe je stalno neki crni oblak”…

Uglavnom, teško stanje kod žene. Taman se muž vratio, iznimno mršav i blijed, bez kose i obrva. Vidi se da ga je bolest strefila.

Onda sam se molila za nju (snaga, blagoslov i da se te smetnje koje ju tlače maknu, nisam još molila za depresiju i anksioznost) i duh je odmah bio toliko aktivan da ona nije mogla stajati i odmah je legla na trosjed, prvo joj je bilo muka pa joj se jako vrtjelo (to znači da je primila oslobođenje od zlih duhova) i onda joj je cijelo tijelo vibriralo i drhtalo. To je trajalo jedno vrijeme. Molila sam i za muža (snaga i blagoslov te protiv duha smrti i pomazanje je uništilo svaku ako je bila preostalu rak stanicu).

Znači toliko se sila ulijevala u njega da ja skoro nisam mogla držati ruke od izljeva i vrućine.

Nakon molitve i svega oni su bili nasmijani, radosni, njemu se boja u licu vratila i život skroz.

Ona se počela smijati a dočekala nas u teškom depresivnom stanju. Tako zagrljeni i veseli su nas na kraju ispratili govoreći hvala ti Isuse.

Danas 03. 01. 2022 oni su i dalje zdravi, veseli i normalno žive. Nakon molitve muž je otišao na dvije kemoterapije i bolest se od tada nije više vraćala a ženi se također nikad nisu više ti simptomi depresije, anksioznosti i nesanice vratili. To je razdoblje od 3-4 godine..

(Visited 52 times, 1 visits today)
Scroll to Top