Ivana – Oslobođenje od suicidalnih misli i ostalih bolesti

Draga moja Ivana,

Nemam riječi kojim bih se zahvalila Isusu ali On zna da ga volim i vjerujem Mu, te je dovoljno da živim tako da Njemu bude ugodno. Stanje u kojem sam bila prije Isusa (a to je bilo sve do 27. 07. 2018.), stanje je koje želim zaboraviti jer toliko straha, bolova u cijelom tijelu, depresija, buđenje u noći, nesanica, suicidna razmišljanja stanja su u kojima sam se dugo mučila i patila i sad kad ovo čitam čini se kao da pišem simptome više ljudi jer teško je povjerovati da se sve to događa u samo jednom tijelu.

Sumnjala sam da je bačen urok na mene jer sam osjećala napade i danju i noću, čak do fizičkih udaraca. Cijelo vrijeme sam bila svjesna da tako neću moći nastaviti živjeti jer sam gubila sposobnost da započnem bilo što a počevši od jednostavnih dnevnih aktivnosti i radnji. Počela sam se izolirati a iz cijele situacije, vidjela sam jedino rješenje u suicidu.

Kada sam došla u Almino dvorište, istog trenutka osjetila sam toplinu i ljubav koja se širila među prisutnima. Tvoje me predavanje taknulo na neobičan način jer nisam bila naučena na takav način izlaganja a nisam puno toga ni primila. Imala sam neki mali otpor prema svemu.

Uopće nisam znala što želite postići na tom druženju uz molitvu. Kada si me pozvala na kraju predavanja i položila ruke na mene, osjetila sam veliku navalu emocija i zatvorenih očiju osjećala da se nečemu predajem a taj Netko bio je Isus na Križu.

Dok mi je neka silna snaga dizala ruke gore, počela sam jecati i tako u tom stanju plača pala na tlo i osjetila na zatiljku kako me nečiji topli dlanovi čvrsto drže i pomislila ‘to si me Ti držao svaki puta kada sam padala’.

Dugo sam tako ostala ležati a u sebi sam osjećala mješavinu zbunjenosti, olakšanja, sreće i radosti… neki osjećaj oslobođenja. Kada sam ustala u očima prisutnih, vidjela sam kako su i oni to moje oslobođenje doživjeli intenzivno i s radošću. Drugi dan osjećala sam se drukčije, nekako kao novorođena.

To je bilo jedino mjesto gdje sam tada željela biti. Prije nego je Ivana položila ruke na mene za iscjeljenje moja je želja bila da me se oslobodi psorijaze s kojom već više od 10 godina nemam problema i uopće ne znam zašto sam to zatražila a kad je bilo gotovo, stajala sam u dvorištu kao da sam nešto izgubila…Nisam se mogla sjetiti što želim… tada mi je Ivana prišla jer je primijetila da me nešto muči a iz mene je izašla rečenica ‘Strah me uroka’… i tek tada sam shvatila da sam to željela ali me nešto blokiralo da to ranije kažem… i tako je polaganjem Ivaninih ruku došlo moje potpuno oslobođenje.

Drugi dan osjetila sam da je nestao veliki dio mojih fizičkih i psihičkih tegoba koje su me tlačile dugo vremena. Taj prvi dan mojeg oslobođenja i spasenja, osjetila sam neopisivu potrebu da se ispričam svima koje sam povrijedila i zatražila njihov oprost a počela sam od svog supruga.

Od tog dana Isus je non-stop aktivan i iscjeljuje me po nekom prioritetu bolesti a ja osjećam da je to po nekom važnom redu kojeg ni sama ne bih mogla odrediti.

Bez obzira na sve kušnje i napade kojih sam svakodnevno svjesna, osjećam da sam ojačana vjerom koja mi daje snagu da se izborim protiv svih negativnih misli koje mi se silom nameću kao ispravne. Sada sam dobila često na znanje da imam u snagu i pomoć od Isusa da očistim svoj duh i tijelo od svega negativnog. U svakodnevnom kontaktu s Njim obećajem da ću živjeti tako da Njemu bude ugodno a za svo blago ovoga svijeta ne bih se odrekla ovog mira u srcu i sreće u kostima.

Hvala ti Isuse na svemu, riječi su koje ponavljam svakodnevno jer toliko ljubavi i pomoći u svemu nisam nikada prije osjetila a od dana kada sam ga spoznala moj život ima puni smisao u svakom slovcu te riječi. Hvala ti Ivana. .

(Ivana: I danas je ostala oslobođena, normalno radi i u Vž Ekipici je.

03. 01. 2022.)

(Visited 121 times, 1 visits today)
Scroll to Top