Trenutno iscjeljenje od virusa korone

Moje neobično i možda neočekivano svjedočanstvo

Ispisujem ove retke kao svjedočanstvo čudesnog iscjeljenja moga sina od korone koje se dogodilo na slavu Isusa Krista, Njegovom silom, a po polaganju tvojih ruku, mili moj Apostole. Kažem „čudesnog“ jer je svako iscjeljenje Božje čudo. A mi u Njegova čuda vjerujemo, jer u Njega, Isusa Vjerujemo. Ja vjerujem!

Tako je i moja vjera u iscjeljenje bila neupitna, jer da je bilo sumnje, želim da to znaš, ja te ne bih ni molila da se pomoliš, položiš ruke i „izagnaš“ to iz S.-a. No začinimo to malo s činjenicama: prije molitve S. je imao simptome i test je pokazao da je pozitivan. Nakon tvoje silne molitve, čiju učinkovitost možemo ocijeniti čistom 10-kom, što si i sam potvrdio ali još bolje, „pacijenta“ je doslovno probilo.  Iscijeljen, ozaren i  vidno boljeg izgleda i zdravlja izašao iz svoje sobe gdje ste molili. Nakon toga ponovno se testira, ovaj put da bude sve „uteftereno“ i zapisano, ali test je NEGATIVAN. Što smo i znali, jer smo vidjeli. No lijepo je imati to crno na bijelo i mahati time vragu ispred nosa. Zar ne?

Kao malu digresiju ovom prekrasnom događaju koji je bio dio našeg predivnog obiteljskog druženja, želim ti se još jednom zahvaliti na blagoslovu kojim si počastio nas domaćine i naš dom. Baš je bio kruna svega. Bilo je također tako silno, tako ljubavno. Osjetila sam tijekom molitve neko strujanje zraka poput vjetra koje je dolazilo s tvoje strane. I svjetlost, i radost, i na kraju sve je bilo nekako ljepše, i vi i ja i sve oko mene.

Super! Sretan sin, sretna mama( sretan i tata naravno). Primili puni paket. I Ljubav, i Mudrost i Silu.

Isus djelom potvrdio što je i rekao.

I sada bi trebalo napisati valjda, hvala Ti Isuse i Amen.

A ne, sada tek počinje svjedočenje.

Našu širu obitelj, prijatelje, kolege, susjede zanima kako smo? Dobronamjerno dijele savjete, dolaze s prijedlozima i zaključcima. Test nije mjerodavan, zasigurno je prošla inkubacija kad se drugi put testirao, nije drugi test dobar…

E pa neće moći!

S. je iscijeljen Svetom Krvlju Isusa Krista! Zapovjednom molitvom i po polaganju ruku Njegovog poslanika i Apostola (tebe, Lorice)! Po autoritetu koji ti imaš od Isusa i u Isusu i ja u to vjerujem i nema ALI i MOŽDA nego JEST i AMEN!!! I govorim /svjedočim to svima, jer je to istina.

A Istinu treba posvjedočiti, ali što je bitnije, kako i sam kažeš, djelom pokazati. Jer ljudi vide. Ne smijemo ih podcjenjivati, davati im velike riječi, a upućivati izgubljene poglede, siva lica, ispuštati uzdahe i jauke (dok istovremeno proslavljamo našeg Isusa). Istina, Lorice moj, koju želim i moram živjeti, pokazati ( vjerujem i pokazujem) cijelim svojim bićem. Pokazati i dokazati da mu vjerujem. Da u svakoj dobroj prilici, svakom dobrom djelu, dobro odrađenom poslu ( u mom slučaju, jer se o umjetnosti radi, nije uvijek lako ocijeniti je li sve što izgleda dobro i  po Božjem dobro), svakoj dobroj reakciji, stoji Onaj koji je jedini dobar – ISUS.

I ne uvjeravati sebe, da kada tobože dobronamjerno izbjegavamo doktrinalne konflikte, šutimo tobože poštujući drugačija vjerska uvjerenja, ne niječemo Isusa. Jer upravo ga time JAKO NIJEČEMO.

Ja eto, ne čekam dan „D“, u kojem ću biti prisiljena birati između Isusa ili svojih najbližih. Ja, kao i svi mi, svakim danom dobivam priliku potvrditi ili zanijekati Isusa. U malim, naoko bezazlenim situacijama u mojom krvnoj obitelji, na poslu, na ulici. U S.-ovom iscjeljenju. O kojem mogu svijetu svjedočiti ili mogu o njemu šutjeti, i učiniti ga tako privilegijom „odabranih“. Time zakinuti mnoge za Radosnu vijest, ali i što je i najvažnije – zakinuti sebe, učiniti, na daj Bože, da se ispuni Riječ Isusova: „Svakog dakle koji prizna mene pred ljudima, priznat ću i ja njega pred Ocem svojim koji je na nebesima. A tko god zaniječe mene pred ljudima, zanijekat ću i ja njega pred Ocem svojim koji je na nebesima.“

Eto, pa se ti sad moja Sanda misli koliko hoćeš (tak si ja kažem na kraju dana).

(Lorens: “Ono što Sanda ovdje nije napisala a meni je rekla već 2x jeste da je S. rekao da ga je Sila probola direktno u srce, onako osjetni ‘upliv’ je bio, a i ja sam toga bio svjestan, mislim upliva Sile u njega ili kako bi rekli ‘protoka’  …”)

(Visited 45 times, 1 visits today)