Temperatura, bol u kostima … Iscjeljenje po molitvi

Naša Mateica ovdje iz NDE, je ovako jučer ujutro napisala:

“Lorice, Isus. Napalo me nešto noćas, fibra velika, bol u kostima … Cilu noć sam svezivala bilo koju bol koja se pojavi i ispovijedala Izaiju … Nešto je bolje, al’ nije to to … Ako stigneš da me zvrcneš da izbijemo sve simptome. 

Grlimm “

Nazvao ja pa se molili … Nastupilo poboljšanje … No, vraćalo joj se pa je napisala ovako:

“Lorice moj, Isus. Cili dan i dalje nisam skoro ništa spavala, iako osjetim poboljšanje, ali ležim … Mislim da se moram naspavat zapravo … Pa neću dolazit danas … Možemo večeras ili sutra, ako ti je na srcu, nadodat još molitve za brže očitovanje, jer ona je prošla.” 

Onda je ja nazvao sinoć kad smo se vraćali s Bogo-služja, bili Pastirica i Elena sa mnom u autu, iznapadali đavla i izvrijeđali ga i junački zapovjedili iscjeljenje, i evo izvještaja od jutros:

“Slavaa Isusu! Lorice, sinoć nakon molitve mi pala fibra, cilu noć spavala ko beba, danas sam ko nova!! A moram ti reći da san se namučila, 20 sati sam doslovno gorila i ko da mi neko lomi bar 10 kostiju! I prije nego je pala fibra (nakon zadnje molitve), samo san počela zahvaljivat što Ga poznajem i što je dao život za moje boli, i ona rečenica iz maila mi je pola dana u glavi iz Objave 6508:

‘On MORA ZNATI da Ja ne želim da ljudi pate!’ … I mislin se, Lorice moj, koji blagoslov da te mogu nazvati i da se može izliti Sila i da mogu ozdraviti po molitvi …”

Dodajem ovdje iz Objave ‘BLAŽENI su milosrdni!’

 ‘Blaženi su milosrdni, koji podupiru njihova bližnjega u nedaći i tegobi i pomažu mu nadvladati ju… Moja milost vidljivo počiva na njima jer oni ispunjavaju Moje zapovijedi, oni ljube Mene Osobno pošto susreću njihova bližnjega, Moju živu tvorevinu, sa Ljubavlju… Netko bespomoćan i ostavljen će osjećati zahvalnost za Ljubav koja mu je ponuđena; to će probuditi uzvraćenu Ljubav, značenje koje ne može biti procijenjeno od strane vas na Zemlji… činjenica da svaka iskra Ljubavi predstavlja oslobođenje od protivne sile, promjenu koja započinje povratak Meni, što se jedino može zbiti u Ljubavi. Ljubav-na pomoć će uvijek biti utješna za osobu u bilo kojoj zemaljskoj i duhovnoj nedaći. Ljubav daje snagu, naposlijetku, ona potječe od Mene, vječne Ljubavi, i može jedino imati životo-dajni učinak.’ (BD 3460))

(Visited 1 times, 1 visits today)