Oporavak od korone i ‘svrha bolesti u Očevom planu spasenja duša’

Dragi Lorense,

Muž se oseća i izgleda dosta dobro u odnosu na rezultate koji su bili u ponedeljak. (prema lekarima koji su ga pregledali kao da su rezultati od nekog drugog, a ne njegovi…eto kako Isus djeluje)  On je rešio da ostane kod kuće i prima terapiju preko infuzije, a da odlazi na kontrolu u bolnici na svaka 3 dana, što je možda i dobro, s uvidom na naše kovid centre i stanje u njima.

 (Lorens: ovo je dakle izvještaj nakon molitve za njega gdje je zbog korone bio u jako lošem stanju što se tiče pluća … uz temperaturu koja nije spadala 10ak dana …)

Držimo se u stavu i vjeri u ISUSU ‘da sigurno POBJEĐUJEMO’ i nema nam druge.  Povezao se, sluša molitvu, sluša tvoje propovedi Izaija 53, Drugi bogovi…

E sad ono što se dešavalo za ove 3 nedelje od kada je krenula temperatura i ostali simptomi kod muža…. Do tada, on je bio beba u Hristu, kad se nešto spomene da se treba više vremena i energije  posvetiti Isusu, odma opravdanje kako on nije loše….I to je to. E sada, posle ovog, ponovo odlazi pod Križ, razmišlja o svemu što je Isus učinio za njega, kako mu se treba predati na svim područjima života kao Gospodaru, a ne obratno Isus da njemu sluzi za koje kakve potrebe…. I to ga je prelomilo. Ne mogu da ga prepoznam, da je to onaj isti Muž od pred mesec dana… Eto Isus zna, što je najbolje za nekog…

(Lorens: Ovo je što se tiče ‘svrhe bolesti u Očevom planu spasenja duša’, Knjižica br. 9 i Seminar na Velom Ižu …)

Slušala sam juče “Sjeti se da svetkuješ!” Savršenstvo za mene, jedno od jačih predavanja … E sada što se još više radujem, prvom delu u vezi slušanja glasa Oca Isusa… Ja sam probala objasniti to Mužu ovih dana i baš mu je to bilo potrebno da čuje i verujem da će mu biti na blagoslov.

(Ovo je u svezi onog sad već ‘čuvenog’ prvog dijela spomenutog predavanja gdje sam dao i osobno svjedočanstvo …)

Hvala ti još jednom dragi Lorense, za sve što činiš za sviju nas! 

ISUS! 

   XX

p.s. Još jedna stvar… Muž je bio vakciniran, ja i kćer nismo. I on je dugo vremena vršio pritisak na nas da se vakcinišemo, sve do jednog dana dok mu se nisam obratila: Prekini više Sotono!  i od tad je pustio… znala sam da sotona djeluje preko njegovih reči i zabrinutosti zbog nas. I sada ja i kćer prošli super sa lakoćom (koronu) i maltene bez simptoma, a on sa vakcinom i teškom upalom….

(Lorens: Ovo je kao komentar na ‘štetni’ učinak cjepiva na naš imunološki sistem …. i ispravan odnos supruge prema supružniku kad je on ukrivo … što mnoge žene nikako da shvate …)

(Visited 14 times, 1 visits today)