Flekice na bebinoj guzi koje su krvarile, nestale preko noći

Ne mogu a da ne proslavim Isusa, našeg Oca vječnog, Njegovu Ljubav koja osvaja Duše željne te Ljubavi, koja liječi srca ranjena, Njegove Presvete rane koje iscjeljuju, obnavljaju.To je Ljubav koju svi traže, koja svima treba da ih osvoji za Njega, podlaganje Njemu i služenje u najvećoj poniznosti Kralju i Gospodaru naših Duša od sad do u svu vječnost.

Evo svjedočanstva iz moje sobice od moje malenkosti.

Čula se jučer sa svojm kćerkom A. i žali mi se kako mala L. (unuka) ima crveni flekić na guzi, kako su prvo bili mali mjehurići koji su pukli a sad je flek koji malo krvari iako ju često presvlači. Kaže da se molila, ali nije prošlo. Ponudim da se pomolim, kaže može. Slomim moć Đavlu i svakom zlom duhu u ime Isusovo, svežem ih okovima Duha Svetog Božjeg i u ime Isusovo zabranim bilo kakvo daljnje očitovanje po ovom flekiću. U ime Isusa Krista zapovjedim da svaka gljivica, virus ili bakterija crkne, umre, krepa i da se u ime Isusovo povuče crvenilo.

Nisam napomenula da je crvenilo bilo promjera 2 cm a na drugoj polovici kao 50 lipa. Nakon svega kažem: “L. Isus te iscijelio, Njegovim Presvetim ranama si iscijeljena po Izaiji 53; 4,5, prva Petrova 2; 24 i Matej 18; 17”

Danas se čujemo i A. mi kaže da je crvenilo potpuno nestalo, od sinoć do jutros. Hvala Ti moj učinkoviti i expresni Isuse. Budi Ti slavljen i hvaljen u Svom Presvetom Hramu, u našim srcima, AleLuja, Aleluja. Hvala ti Lorice što si nas svemu podučio, puno sam naučila od tebe.

 Sve vas ljubim u premilom Isusu.

 Vaša Danica.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Scroll to Top