Miran – Iscjeljenja od temperature i drugih simptoma

Dobio sam ja Miran u ponedjeljak kasno navečer zamolbu za molitvu. Ovako:

„Bok Mirane, potrebna mi je molitva. Iz D. sam. Ovo jutro 37 temperatura, a sada 39. Ne znam što se događa. Cijelo popodne nisam uspio otkloniti napad molitvom. Molim za pomoć, temperatura i dalje raste. Također, sada i beba 1,5 godina ima 38 temperaturu. Uz sve, saznamo danas i da je žena trudna, hvala dragom Isusu na tome, ali malo me strah – počelo je prije 2 dana, moj otac se zarazio pa je meni nekako prenio. On je sada bolje, ali evo nas je napalo. Nastojao sam ostati pozitivan i u molitvi, ali ovo se samo nagomilava.“ Poslao mi je i sliku bebe i kaže: „Ima i dalje 38 temperaturu, skače do 39. Sinoć je dosta povraćala.

Kad sam ja to drugi dan pročitao ostavio sam sve drugo na stranu, pozvao obitelj, i svi su bili na okupu tijekom molitve. Tata X, mala beba i mama Y – svi u temperaturi, bolovima … Moja molitva je bila klasična zapovjedna, proglašavanje Evanđelja najprije itd., … Sve dok nisam istjerao Vraga i njegove pomagače zle duhove bolesti, zapovjedio tijelu da se vrati u Božanski red zdravlja itd.,itd., … Onda sam im dao upute kako da VJEROM zadrže primljeno iscjeljenje, pa sam rekao: „Ispovijedaj X za sebe i za druge ovako: Isuse hvala Ti što si Ti Tvojim ranama iscijelio, ozdravio malu Miu, mene X i mamu  … Mi jesmo zdravi, Isus nas je iscijelio, Njegove rane i prolivena Krv bile su nama na ozdravljenje. A sad idemo van i ponašamo se zdravi, što i jesmo. Radimo ono što prije nismo mogli. Puni smo Snage … Snage vjere, Snage života … Snage u duši i u tijelu … U Ime Isusa Krista … Amen … P.S. To ispovijedajte (i ono što vam je na srcu) sebi i jedni drugima … I tako se i ponašajte. Amen … I dobio od X kratko nakon molitve već prvo svjedočanstvo:

„Hvala ti, Hvala Isusu, meni je grlo već prošlo, temperature i nema, osjećam se zdravo, i trčim po kući već. Y je grebalo grlo jutros što nisam znao, kaže da je prošlo, sada ispovijedamo upravo ovo za bebu i ona je puno bolje.“

Poslao mi je tata X i video snimku bebe koja je živnula, trči po sobi amo tamo … Živo veselje ju je gledati … Hvala Ti Isuse … Ti si pobjednik. Pa kaže X dalje:

„U jednom momentu se aktivirala vjera, mala se samo okrenula i počela smijati, skočila i sada se igra.“

Dao sam mu još slijedeće upute: „I ako bi slučajno bilo kakvih simptoma preko noći – ispovijedajte: U Ime Isusa Krista moja Mia jeste ozdravljena, bježi Sotono i svaki zloduh … Nemaš prava na moju Miu … Ona pripada Isusu, Isus jest njezin i moj Gospodar … Zbog Isusovih rana ona jeste ozdravljena i zdrava, u duši i u tijelu … Amen …“ Pa kaže X:

„Apsolutno, mene je ovo oduševilo, instantno sam i ja ozdravio. Moramo je sad malo hranit, jer je u dva dana pojela samo jednu bananu pa fali malo energije. Ujutro ili kasnije večeras sastavim svjedočanstvo i nastavljamo u vjeri u slučaju pojave simptoma, radimo upravo ovako. Javim se. Slava i hvala jedinome zaslužnom našemu Isusu Kristu, amen.

I na kraju još svjedočanstvo X za javnost … Odozgor je bilo što se događalo među nama … Pa kaže X – kopiram:

„Dragi Mirane, evo moje svjedočanstvo o Isusovom ekspresnom iscjeljenju. Ja X javio sam se radi molitve Miranu nakon iznenadne visoke temperature preko 39° koja je pogodila mene i bebu (17mj.). Temperatura je divljala i trajala je nekih 20 sati, bez naznake da će stati. Za vrijeme molitve beba je otvorila oči i iz onog izmučenog stanja počela je reagirati i ispuštati glasove i već se tada vidjelo da je primila iscjeljenje. Nakon molitve ostali smo u vjeri da smo svi iscijeljeni i nakon par sati predvečer, kad bi inače temperatura počela naglo skakati, imali smo još jednu snažnu obiteljsku molitvu u kojoj se osjetila snažna aktivacija vjere u iscjeljenje. Odmah nakon toga beba se samo digla i počela trčati po kući. Temperatura je nestala i meni i njoj i nije se više vraćala. Sve se počelo vraćati u normalu. Hvala dragom Isusu i činjenici da je sve uzeo na Sebe. Naša vjera je ojačala i sada nam je jasno da je sve ovo bilo s razlogom. Hvala Ti Isuse, volimo te.“

I ako meni Miranu sad posle svega ovoga netko kaže da Isus ne postoji, da nije čudesan, da nije moj, naš živi Bog prisutan i uvijek spreman pomoći u svakom trenu … ??

Zato neka Ti bude sva čast, Hvala i Slava Isuse.

Amen

(Visited 30 times, 1 visits today)
Scroll to Top