Domagoj – ne propušta prilike za molitvu … Iscjeljenje duše i tijela – kičme, šake, zgloba, mir, radost

Isus, učitelju.

Htio bih podijeliti par svjedočanstva i uz to podijeliti svoju radost s tobom/vama jer znam da nisam nešto pre reprezentativan kršćanin, ali opet Otac želi dotaknuti svoju djecu i potvrditi svoju Riječ kada istupimo, kakvi god da bili i na kojoj god da smo razini ili stupnju zrelosti …

  1. Pa evo otkako se baki dogodilo to što je ostala bez obje noge (zanimljivo da su se ugrušci stvorili nekoliko dana/tjedan nakon primljene prve doze cjepiva što sigurno nije slučajno) i kako smo ulagali oko bake i trudili i služili, žena iz Crvenog križa koja dolazi čistiti se zbog toga što je čula baku i mene kako pričamo oko duhovnih tema naknadno otvorila baki i izrazila želju da popriča sa mnom oko obiteljske situacije … Uglavnom, vidjeli se nakon tjedan dana i ona je ispričala o čemu je riječ, a ja sam joj pročitao iz Pisma o tome kako nam autoritet pripada nad svim silama tame, što karakterizira istinske vjernike itd.. Nakon toga se pomolio za nju, te ju je Isus snažno dotaknuo, ona briznula u plač, počela me grliti, izražavala se da se nikada nije ovako osjećala, mir i radost … Te sam ju odlučio ostaviti u tome i sada nakon mjesec i nešto malo više još smo u kontaktu i zadnje što mi je rekla da joj se život promijenio od tog našeg susreta i molitve, da se sve počelo slagati, rješavati situacija sa sinom, nikad sretnija i mirnija te je počela više tražiti Boga tako da divno …
  2. Jedan dan sam išao u dućan i bio je tamo čovjek u kolicima, i kako sam mu odlučio prići (primijetio da često kada se nećkam oko prilaska ljudima se sjetim rečenice iz jedne objave koja glasi “dopustite da patnja vaših bližnjih progovori vašem srcu”) i ukratko pala mu je greda na gradilištu, bio u komi 28 dana, nakon toga ga je žena ostavila s 3 djece i sada se bori kako zna i umije da još odškoluje djecu. S tim da tu još ima dosta razno raznih problema … Uglavnom, pričali i ponudio sam mu molitvu, čovjek je vjernik i kako sam mu molio za šaku, koju nije nikako mogao saviti jer ima željeza u sebi, on je najedanput počeo plakati jer dok sam molio tako sam ga primio za šaku i počeo sam mu je uvijati i stiskati mu prste tako da se skvrče što nije napravio jako dugo vremena te se nikako nije mogao načuditi što se događa pa sam mu rekao da je to sila Isusa Krista te da je Njemu sve moguće i da je on već bio iscijeljen na drvetu Križa i nastavio moliti za čitavo tijelo. Izrazio je želju da se mi iz zajednice za njega zajedno pomolimo, tako da smo sada u kontaktu i vidjet ćemo kako će se situacija dalje odvijati.
  3. Kako Ana J. i ja odlazimo kod jedne naše aktivno svaki tjedan i to je rodilo plodom jer dečko koji radi u slastičarnici u kojoj se nalazimo je slušao naše razgovore te mi je prije nekoliko tjedana prišao kada sam mu išao platiti (a zanimljivo da sam taman mislio njemu prići i reći štogod o Isusu). Pitao me čime se bavimo na što sam odgovorio da smo aktivni kršćani, da nastojimo živjeti kako je Isus živio te činiti stvari na koje nas je pozvao misleći pod time na molitve za bolesne pošto je ova naša na štakama bila, a sad je na jednoj 😊. I uglavnom uzeo broj i našli smo se jednom, imao je svakakva pitanja oko Isusa tako da eto vidjeti ćemo kako će se i to razvijati …
  4. U zadnje sam vrijeme primijetio kako se Sila sve brže očituje iako to još nije ni približno s obzirom na ono kako bih trebao ili što želim, ali počeo sam dosta više moliti za ljude gdje god da jesam i iskorištavati maksimalno svaku priliku. I kad god se molim za ljude oni sami odvrate da osjećaju olakšanje, da su se bolovi smanjili, da osjećaju toplinu i slično … No, to nije još ono što bih volio, a to je da odmah po molitvi sve nestane. Makar se i to zna događati, što je bio slučaj kada smo Ante i ja pomagali mom ocu nositi namještaj i onda je došao čovjek kojeg je moj otac unajmio da mu prenese namještaj s kombijem koji se žalio na bolove u kičmi. Na to sam mu rekao: Sad ću ti se ja pomoliti i to će ti nestati. – što je on prihvatio. Pomolio sam se jednom uz Antinu podršku i rekao mu: Sagni se!, a on kaže da mu je stvarno bolje. Onda sam se ponovno pomolio i rekao mu da proba sada i on se počne saginjati i čudi se kako je sve nestalo hehe 😀. To ga je odmah otvorilo i bio je nekako ljubavniji i još mekaniji tako da smo još pričali oko Isusa i eto baš divno.
  5. Neki dan smo se Karmela i ja vraćali s jednog druženja i vidio sam dečka kako šepa. Odlučio sam nasred zebre izaći iz auta i rekao Karmeli da preuzme volan, došao sam do njega da ga pitam o čemu je riječ na što je on rekao da je uganuo zglob … Rekao sam mu da sam kršćanin i da mi dopusti da se pomolim za njega na što je on reagirao grubo i nešto opsovao te okrenuo leđa, no, nekako ga nisam htio pustiti te sam mu rekao da mi da samo 30 sekundi i da će vidjeti da će mu biti bolje. Na što je pristao pod uvjetom da požurim jer je bio gladan haha … Uglavnom, kleknuo sam i počeo zapovijedat boli da ga napusti i mislim da nisam molio ni 30 sekundi kad ono se odmakne i kaže stvarno mi je bolje, 30% manje boli i krene hodat. Ja sam hodao za njim i svjedočio mu o svom životu prije i sada i što je Isus napravio za mene. Kako smo hodali on je ugledao naš auto i pitao me: „Jesi li ti to izletio iz auta zbog mene?“, na što sam mu rekao da jesam, i vidio sam da ga je to omekšalo te sam mu rekao da zapravo kroz to mu Isus želi reći kako misli na njega.
  6. Bio sam u Avenue Mall-u nakon posla. Došla mi želja da Karmeli kupim cvijet, i znao sam da nisam došao samo po cvijet, nego sam na kraju ženi u dućanu ponudio molitvu jer je bila prehlađena što je odbila jer je Jehovin svjedok. Na to sam počeo govoriti o svemu što nam pripada po žrtvi Isusa Krista i svjedočio o učincima Njegove žrtve u mom životu i životu drugih oko mene. Tu je zanimljivo to što sam ja imao dojam kao da iz mene te Riječi teku i dok sam pričao vidio sam nju kako prima srcem, kako je zapravo otvorena, no, doktrina u glavi ju blokira jer inače nikada ne mogu tako tečno govoriti kad je osoba baš u volji u otporu. Dao sam joj malo veću bakšu, blagoslovio je i rekao da pogleda sozo stranicu i bio sam toliko ja sam blagoslovljen zbog toga kako su te riječi tekle iz mene da mislim da sam izgledao kao luđak s tim osmijehom na licu ….

Ima još dosta situacija, no, evo ove neke sam izdvojio za sada tako da ti hvala na svakoj poduci, ohrabrenju i primjeru … Primjećujem kako više istupam na taj način, kako sam sve više uvjereniji i sigurniji da molitva hoće proći, kako više svjedočim to više znam da je to Istina i jedva čekam kada dođemo do toga da se samim polaganjem ruke na bolesne bolesni iscijele u tom trenu na što računam i uvjeren sam da će tako biti! Hvala još jednom na svemu što činiš za nas i htio bih se zahvaliti svima koji svjedoče jer kako čitam tuđa svjedočanstva predivno mi je vidjeti kako se svi međusobno kroz to nadopunjujemo, kako dijelimo i primamo baš onako kako i valja te kako možemo učiti jedni od drugih. 

Volim te! Isus … I hvala ti na Ekipici.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Scroll to Top