Kristina svjedoči o nestanku autizma i HPV – a u jednoj obitelji

Moj divni učitelju …

Ovo bi bilo “grehota” ne posvjedočiti …

Baš me Isus veseli.

Ugl., neki dan bila opet kod kume … Isus u meni je ne pušta … I sve više prodire kroz te slojeve tame … Toliko joj toga svjedočim, pričam o Isusu već godinama, upozoravam na buduće događaje … Kod nje su baš debeli slojevi tame koje rušim, nepriznavanje nečeg višeg od sebe i svega na zemlji … Ali ja sam uporna, baš upirem … I Svjetlo prodire lagano, ali sigurno … Znam da će se obratiti prije ili kasnije i srce joj spoznati, jer Njegova Ljubav ju ne pušta, to nisam ja … Nije Isus uzaludno nas spojio i nije odvojio sve ove godine … Koliko nas voli … Wow … Baš me oduševljava …

Već sam imala svjedočanstvo oko nje i njenog sina X … I kaže mi neki dan da su bili kod logopeda, psihologa, defektologa (čudesa heh … Uputile ju kao jer se zna u vrtiću igrati sam i da ne želi dijeliti … ). I da su rekli da ima naznake autizma (po njima), ali da je nadprosječno inteligentno (žene bile u šoku kojom brzinom je nešto složio za tako malo dijete … 3 i pol godine, on rastura matematiku i sav je u brojevima, i to ne malima, nego velikima, zanimaju ga sve teže i teže formule, zbrajanje, množenje k’o iz rukava, igra se s metrom i mjeri). Ja nisam svjetovni stručnjak, ali dijete znam od utrobe i da je specifično je, zbog te vidljive inteligencije, ali davati mu takvu tešku dijagnozu mi previše. Mene jako voli, grlimo se, igramo se … I da, ima svoje prijateljice na igralištu s kojima se igra i dolaze kod njega i s kojima dijeli, tako da tko će znati što se događa u vrtiću pošto su djeca, pogotovo današnja “jako dobra” u nevjerničkim obiteljima, možda postoji dobar razlog zašto se odvoji … I kuma mi rekla da ih je to baš naravno jako pogodilo i da ga je i ona sama počela gledati drugim očima, kao potrebitijeg …

I da, jako sam osjetljiva kad su djeca u pitanju općenito, kad vrag se drzne ići na najnevinije, tj. Najmanje … Tu bolje da ga ja ne ulovim jer gotov je … U riječima je blagoslov i prokletstvo … I naravno da djeca svašta imaju i primaju jer odrastaju u prokletom okruženju nevjere i ukrivih života okruženja, neljubavlju i riječima bacaju prokletstvo, umjesto da se odupru sotoni, jer on je lažac, otac laži, on i želi da mislimo da ima dijagnozu, ali da se udružimo u vjeri da nema, neće je imati jer je i nema, hvala Ti Isuse! Ja sam odmah isti tren razvrgnula izgovorene riječi u njega, svezala i zapovjedila svakom zlom duhu: Marš van! i zabranila mu daljnje djelovanje nad djetetom i obitelji … Naravno, sve u Ime Isusa Krista! Proglasila zdravlje nad dušom i tijelom djeteta i da se ono razvija u potpunosti zdravo po Božanskom Redu i nikako drukčije ne može i neće biti! Amen. Također i nad umom od kume, da ga ne gleda ni slučajno takvim očima i da to prihvati za istinu jer je laž, u Ime Isusa Krista! Bila je jako sretna zbog toga, zbog Očeve Ljubavi prema njoj nevjernoj, iako ne razumije … I još sam na nju ruke polagala i molila, Isus je predivan! Odmah taj neki boost snage se očituje i radost na licu, hvala Ti Isuse!

I da, nije podbacio … On je sama Istina i Onaj koji hoće uslišiti svaku molitvu svoje djece.

Kuma mi poslala ovo (kopiram): “Bili danas na rehabilitaciji u Sloboštini … Kažu stručnjaci da je X nevjerojatno napredovao i da će se vjerojatno izvući bez dijagnoze autizma … Možda je prihvatio tvog Isusa kad ja već nisam xD. Hvala ako si se molila za njega.”

Volim Te Isuse i hvala Ti! Predivan siii, samo sam držala poziciju, tj. Oca za Riječ.

Usput ću posvjedočiti što sam molila u Duhu za njenog muža Y (jer on je još tvrđi tako da je direktno polaganje teže, prošlost mu je motoristički klub … ) : Prije je imao veći problem s alkoholom i znao joj raditi probleme ne mareći, to se daleko već duže popravilo i smirilo, kao da mu je savjest počela progovarat ipak hehe … Jednom sam mu se ja i ovako direktno obratila oko toga da zna da ona nije sama, jer on je zapravo slab i treba mu Isus … Zove me sveta Kristina haha … I otkriven je i njemu HPV bio – bradavice na spolnom organu i više nema! Što za muškarce osobno nije strašno, ali za žene može biti, tako da njoj to puno znači, hvala Ti Isuse!

Isus je pobjednik kako god okreneš!!!

Znam da puno ne zahvaljujem, ali sam zahvalna na svemu, svakoj poduci, vježbama, što nam daješ sebe i Krista nesebično, na ulaganju, Ljubavi, strpljenju, pristupu, Istini, cijeloj misiji, svakom mailu i seminaru, stranicama, molitvi, zajedništvu, nepokolebljivosti, ustrajnosti i vjernosti Gospodaru! Vidim te i volim te!

Jako sam sretna što raste broj pratitelja i što mi svi rastemo, uživam nas gledajući, heheh!

Hvala Isusu što te imamo i jedni druge!

Grlim te! 

Kristina

(Visited 17 times, 1 visits today)