Neprocjenjivi Izvor žive Vode, iscjeljenje od teškog kašlja, važnost zajednice

Lorice dragi,Isus 

Hvala Isusu što je došao u moj život kroz svjetlo Čiste Istine. 

Kruh Života i Riječ koju sam primila neprocjenjive je vrijednosti. 

Čitajući knjigu od Madame Guyon naišla sam na dio u kojem piše: Izvor žive vode unutar duha (Ivan 4:14, 7:38, 39) izbija u velikom izobilju, proizvodeći i predočavajući svaku vrstu dobrote. 

Kroz to mi je bilo jasno da se mi napajamo na Izvoru koji teče kroz ovu Riječ i kroz tebe koji taj izvor imaš u sebi. Sve ono što Duh Sveti manifestira kroz ono što On sam jest mi imamo priliku vidjeti pred očima kao primjer i to isto nama pripada. Isus je isti, jučer, danas i uvijeke. 

U subotu sam ti se javila za molitvu jer Luca nije prestajala kašljati. Jedva je disala. To stanje je trajalo dva dana ali tu večer se pogoršalo i nije se kašalj smirivao. 

Poslao si mi snimku molitve i pustila sam kraj nje… 

Na van je sve bilo isto jedno vrijeme, kašalj, disanje… Nakon nekih pola sata kašalj se smirio, ona zaspala i normalno disala. Par puta je kašalj opet krenuo ali smirio se. Noć poslije je spavala mirno bez kašlja. Isus je potvrdio svoju Riječ. Još se malo nekad zakašlje ali sigurna sam da će i to proći. 

No htjela podijeliti još nešto s tobom… Inače kad je Luca bolesna, tu me zna Sotona hvatati na slabost i nije ugodno gledati kako ti dijete hvata zrak (nije to prva situacija bila) i onda nekad ne uspijem stajati čvrsto u vjeri. Ako se ne dogodi trenutno, mene uhvati nervoza. No… ovaj puta je bilo drugačije. 

Razlog promjeni je bio ovaj: Izgovarao si molitvu i čula sam ‘Amen’ i iza tebe Ekipicu koja izgovara ‘Amen’ s tobom i preplavio me takav osjećaj da sam zaštićena, da je sve dobro i da će biti dobro. Svjesnost da negdje pripadam i kad sam slaba da su MOJI tu za mene i da nisam sama. Mene je to baš dotaklo. 

Odmah me preplavila radost iznutra i počela sam moliti u jezicima slaveći Isusa. Tolika radost i zahvalnost na tebi, Ekipici, na svakoj duši koja je dio moje duhovne obitelji. 

Ta snaga zajedništva mi je dala vjetar u leđa i snagu da stojim čvrsto dok se ne očituje zdravlje u tijelu i tako je i bilo. 

Ovo što mi imamo nigdje nema. 

Hvala ti na Ljubavi i hvala Ekipici na Ljubavi. 

Zaista će nas poznati po Ljubavi koju imamo jedni za druge jer takve Ljubavi u ovoj dolini smrti više nema. 

Ljubim te i ljubi mi cure. 

Isus

(Visited 34 times, 1 visits today)
Scroll to Top