Miran – Iscjeljenje ciste na jajniku… dječak nakon molitve prošao razred … duše dotaknite živim Kristom…


Dragi moj Apostole, 

Skoro pa dnevno Isus u moju “Ordinaciju” šalje pacijente s različitim tegobama i bolestima tijela i duše, a ja se radujem svakoj prilici, gdje mogu bližnjemu (po)služiti u Ljubavi i iz Ljubavi, i u Ime Isusa Krista, i SVE naravno primam od Njega koji mi daje Snagu po Filipljanima 4, 13.

Pa eto uvid u “liječničke kartone” zadnjih nekoliko pacijenata, na kojima je Isus uspješno izveo operaciju Božanskog iscjeljenja-ozdravljenja, a mene- Mirana upotrijebio kao Rafa=Doktora, a ja aktivan, djelotvoran i poslušan uputama El-Rafa=Božanskog Iscjelitelja Isusa… Onoga koji liječi, iscjeljuje.. .. a kod Isusa nema ono znate: “operacija uspjela a pacijent podlijegao=umro”…. 

Kod Svemogućega svaka je operacija uspjeh, ..možda ne na način koji čovjek zamisli, ali Isus za svakoga točno zna, što je za njega najbolje. Pa eto odmah skok “u kartoteku” na konkretne primjere: 

 1. Gospođa Ljiljana- iz Slavonije- iscjeljenje ciste na ženskim organima. Pa svjedoči ona ovako: (kopiram)

  “Želim da svjedočim živog Isusa, u svim aspektima moga života. Naime rođena i odgojena u vjeri na neki način, u biti nitko mi toliko povjerenje, u Isusa i vjeru nije nije toliko približio u molitvi, kao, Miran, i povezao s Isusom. Na moju zamolbu, da se pomoli Isusu za mene, od prvog momenta, sam osjetila toliku povezanost, i iskrenu radost, istinski iz srca i doživjela Isusa kao živog i sve prisutnog u mome životu. Zadnje što želim da svjedočim, jeste moje tegobe uzrokovane, menopauzi, hormonima i cistom. Nakon molitve istog momenta, sam znala da sve smetnje su uklonjene, ali pošto nisam bila u mogućnosti napraviti pretrage, čekala sam, odlazak kod liječnika da potvrdi moju vjeru da je sve u redu i naravno tijekom pregleda mi je rečeno da je sve u Redu da više nema ciste. Nakon toga jasno i glasno sam rekla: “HVALA Isusu! hvala Ti moj Spasitelju što si stalno tu pored mene, što me štitiš i čuvaš, ne samo mene, nego i sve ljude s kojima sam u kontaktu. Amen””

  Nastavljam ja (Miran): “Malo mi još pomozite Lili, da se podsjetim oko toga, kada smo se molili … kako? … Što se vama od tadašnje molitve za cistu na jajnicima najviše utisnulo u sjećanje tijekom ove molitve? Opišite mi još ovo, ako može,  jer je od ove molitve prošlo već neko vrijeme,  a ja skoro pa dnevno molim za neku drugu osobu, za neku drugu bolest, probleme čovjeka… pa mi sada treba vaš “podsjetnik”.

  I onda je stigao još dodatak njenog svjedočanstva, u kome je zapisala ovako, pa kopiram iz Messengera i stavljam ovdje:

  Gospođa Ljiljana: “Da, mislim da je to bio mjesec mart, imala sam problem s obilnim krvarenjem, i cistom, da sam u toku molitve kako ste vi bili molili ja već dobila milost da je to izliječeno. Prvo za šta sam molila da molite jeste da molite za mene iz razloga što idem raditi u inozemstvo, a već skoro 3 godine zadnje nikako da si nađem odgovarajuće mjesto, i tako se desilo (uslišenje molitve za posao) na tom mjestu sam ostala punih 5 mjeseci bez ikakvog stresa. I molili ste se za moju obitelj ujedno tako da sada imam novu obitelj u zajedništvu. Molili ste za mog sina Antonia koji je pred upisom na faks da ga Isus štiti i vodi na tome putu.”

  Što kažete na ovo, dragi moji? Gdje se Isus useli tamo bolest, nemir, strah… mora da bježi. Tako da mi je Isus ovim slučajem podijelio još “Ginekološku Specijalizaciju”, pa mi sada red pred vratima bude još duži, jer će se javiti žene s istim ili sličnim “ženskim problemima”, da ih Isus dotakne i ozdravi. Hvala, Slava i čast Isusu, Svemogućem Doktoru. Amen.


   

 2. svjedočanstvo: Gospođa Mira: “Isus Miran, dobro jutro, da ti kažem, zahvalim… za čitanje cijelo ovo vrijeme tvojih duhovnih objava, i za molitvu za mene još prošle godine i molitvu za našu Zoru koja je bila jako bolesna. Naš Isus joj je pomogao kroz (tvoju) molitvu. Hvala Isusu samo sam ti htjela zahvaliti da uz tvoje objave (na Facebook-u) rastem rastom Božjim. Upijam kao spužva. I njih šaljem mojoj sestri Zori i još nekima ljudima. To Božansko jelo i piće. Hvala Miran, hvala Ti Isuse. Blagoslovljen dan! Isus”

  dalje Miran: “Drago mi je ovo čuti Mira, a Isus se raduje kad vidi da Njegova Djeca žive u Istini (Svjetlu, Ljubavi). Svako naše svjedočanstvo proslavlja Isusa, daje Njemu hvalu, slavu i čast, a drugima je na poticaj da i oni potraže pomoć, spas, okrjepu  u Njemu… Pa ću ovo tvoje kratko svjedočanstvo staviti u FB grupu Sobe Iscjeljenja.”

  I opet Gospođa Mira: “O da Mirane Isusu na slavu pomoću molitve. I čitanjem objave pomogao si i mi više od toga. Stalno slušajući Apostola Lorensa. O kako sam sada svjesna kako je dragi Isus bio uz mene nije me puštao. O Isuse otvorio mi oči, sve se otvorilo. Ništa mi čovjek ne može učiniti kad je Isus sa mnom. Hvala Ti Isuse! Može Mirane (objavi svjedočanstvo) da još Isusa proslavim za sve što je učinio za mene i za našu Zoru.”


 1. Svjedočanstvo: Baka Marija me (Mirana) je zvala, sva u brizi i očaju sa sljedećom pričom:
  “Moj unuk Filip ima vrlo loše ocjene iz par predmeta, inače ide u 3. srednje i već je jednom ponavljao 3. razred i ako sada ne prođe, nema više prava ponavljati” (tako sam je bar ja razumio).

  Pa sam odmah ušao u molitvu i to zapovjednu… I ime Isusa Krista izagnao svakog zloduha iz tijela i duše njezinog unuka Filipa, izbacio svo “smeće” iz glave, misli … koji tamo ne smiju biti, zapovjedio regenerativno čudo za mozak, …ako ima potrebe (Isus zna) i kreativno čudo, ako je nešto bilo oštećeno, zapovjedio živcima, žilama… u glavi da se obnove, zapovjedio mozgu da uđe u potpuni Božanski red pamćenja itd..
  Baka Marija je sudjelovala u molitvi, slušajući i u vjeri… Pa sam poslije nekog vremena dobio njen izvještaj- raport, kako slijedi:

  Baka Marija: “Hvala dragom Isusu… Hvala, hvala hvala… moj Filip je prošao razred… Uslišene su naše molitve. Hvala ti Isuse za sve… hvala što čuvaš i bodriš mog unuka… hvala na uslišenoj molitvi  za njegovo zdravlje i uspjeh u školi. Hvala ti na brizi koju si preuzeo na sebe… zahvalna baka Marija“ 


 

To bi bilo to za sada iz “moje Ordinacije”. A inače mi Isus šalje skoro pa svaki dan jednog do dva pacijenta ali preko 95% ljudi za koje se molim ne SVJEDOČI, a većina od njih sigurno primi iscjeljenje, a oni ne SVJEDOČE. Što bi bilo (svjedočenje) njima na jačanje vjere, na ubrzanje ozdravljenja, Isusu na slavu, hvalu i čast, a ljudima koji čitaju svjedočanstva o Božanskom iscjeljenju na poticaj da i oni zovu Božje sluge (nas-Ekipicu- Tijelo Kristovo) u pomoć kada im “zagusti” svezi zdravlja tijela i duše. Amen.”

P.S. Ako i vi koji ovo čitate, imate bilo kakav problem tijela ili duše, slobodno zovnite u “moju Ordinaciju”. Doktor Božanskog Iscjeljenja ISUS i UD Kristovog Tijela….Dr. Mr. Miran jedva čekamo preuzeti i uspješno obravnavati i vaš slučaj, ali sigurno ne po pravilu ovoga svijeta: “Operacija uspjela- pacijent umro”… he… he… nego po Zakonima Božanskog Reda Iscjeljenja po IZAIJI 53, 4-5, Matej 8, 17 i 1. Petrova 2, 24. … po principu: “Zbog Žrtve Križa i za vas prolivene Krvi Isusa= Zdravlje vam pripada!”

 

(Visited 109 times, 1 visits today)
Scroll to Top