Rak maternice nestao a trebala na operaciju

Početkom 7. mj. mi je ušla u radnju (frizersku) klijentica (cca. 37 god), s malim djetetom od 8 god. Tijekom mog rada sam primjetila da stalno pogledava na svaku dojavu mobitela nekako uznemirena, pa se ispričala što me prekida u radu, pitala sam je da li je dobro. Kaže da joj svaki čas trebaju javiti kad će biti hospitalizirana, pa je zato nervozna. Kroz razgovor se otvorila i rekla kako ima rak maternice i mora ju odstraniti, što me potreslo i sažalilo, pa sam je počela tješiti kako to ne mora sama prolaziti, dala sam joj 2 knjižice i rekla da se slobodno obrati Isusu za pomoć jer On je neće odbiti, zagrlila je i nisam je više vidjela 2 mjeseca. Nakon toga je došla da ošišamo dijete, i u velikoj  gužvi nismo stigle puno pričati. Samo mi je došapnula da je nalaz negativan i da će se javiti da ispriča detalje…

Kaže da sam je spasila s knjižicama i da je k’o na krilima trčala lagano radosna do kuće. 

Kad sam Ja stigla kući sve sam ispričala mojoj sekici u Kristu Ivani H. i zamolila da se pomolimo za nju.

Kasnije priča da je čuvala knjižice kraj srca kako sam joj preporučila i kad se pomolila, usnula je da je u Jeruzalemu na trgu među mnoštvom i da vidi Isusa s njegovim učenicima, pa joj se obratio i rekao: ti si iscijeljena! Hvala Ti Isuse što uslišavaš molitve nama koji vjerujemo. Isto tako usnula, nakon toga, da je u špilji i da čita Bibliju i čula je glas kako joj govori: “moraš više čitati”. Pa je počela čitati Sveto pismo.

Kad je otišla kod doktora na pregled prije zahvata, tamo nije ništa našao i nalazi su negativni, on iznenađen kaže da nije moguće i naručio ju opet na pregled jer to se može vratiti. Ali neće! Rekoh ja njoj da se ne brine i ne straši nego da samo vjeruje i da se drži Isusa!!! 

NEKA JE SVA SLAVA I ČAST U VJEKE NAŠEM PREDIVNOM ISUSU

Sabrina

* Molitva je bila taj dan, nakon prvog susreta u frizerskom salonu kada je Sabrina saznala za dijagnozu, a i iscjeljenje se dogodilo također u tom periodu (nakon tog prvog susreta i nakon molitve) kada se klijentica vratila kući.  

(Visited 20 times, 1 visits today)