Agresivan rak dojke i metastaze po cijelom tijelu NESTALI

Dobio sam i zadnje najavljeno svjedočanstvo (5/5) napismeno od onih iscjeljenja od smrtonosnih bolesti koja su bila u zadnje vrijeme, a to je od umiruće žene iz Australije, Gordana se zove, a kojoj doktori nisu više davali šanse i po njima je bila van pomoći, s metastazama po cijelom tijelu i to nakon što je prošla sve kemoterapije, pa kaže:

“Dragi gospodine Lorens, želim da vam se zahvalim što ste molili za moje ozdravljenje. Hvala ti Isuse. Imala sam agresivan rak dojke i sav mi se svijet srušio, mislila sam da nema nade za moje ozdravljenje, ali zahvaljujući mojoj Ankici, rekla mi je za vas i slušala sam vaše Seminare i vjera u Isusa dali su mi snage da se izborim s teškim kemoterapijama, bilo je dana kad nisam mogla ustati ni jesti, ali sam stalno pričala s Isusom i molila Ga da me uzme za ruku, da mi pomogne i olakša moje muke, i znam da mi je pomogao zajedno s vama. Operirana sam i rekli su mi da je rak otišao, da sam sad zdrava žena, hvala Ti Isuse.

Hvala vam za sve i svima pričam samo da mole Isusa i on će im pomoći.Hvala Ti Isuse.”

No, bit je sljedeća, kad su je doktori išli operirati, vidjeli su da je rak kojeg su htjeli operirati otišao, da je sve nestalo, nema nikakvih tragova raka, pa su je otpustili … a ona je sad zdrava žena …

(Visited 77 times, 1 visits today)
Scroll to Top