Iscjeljenje od tumorskih metastaza (žuč, jetra, gušterača)

Ovo svjedočanstvo je sedmo u zadnjih 3 mjeseca sa iscjeljenjem od smrtonosnih bolesti … pa kaže ovako naša Regina G. iz NDE:

„ISUS dragi moj učitelju u Kristu Isusu… Po kojemu primamo svako OBEĆANJE da naša RADOST BUDE POTPUNA (Ivan 14:14, Hebreji 10:23). I prema tome, jutros je stigao nalaz biopsije od moje mame, NEGATIVAN! Hvala Ti pravovremeni Isuse!

Ukratko ću objasniti… Moja mama je već duže vrijeme imala bolove u trbuhu i nije se osjećala dobro. Otišla je kod doktora da vidi o čemu se tu radi.

Napravljeni su joj bili svi nalazi krvi, ultrazvuka, magnetske rezonance i još neki koji su upućivali da su joj žuč, jetra i gušterača u jako lošem stanju i da su prisutne tumorske metastaze. Zadržana je u bolnici tri tjedna i primala je terapiju pošto je bio i upalni proces navedenih organa, da se upala povuče. (Rekli su) Da bi joj radili biopsiju da može nastavit sa daljnjim liječenjem. U to vrijeme, dok je ona čekala još u bolnici tu biopsiju, bio je Seminar u ST ‘ZAKON djela ili ZAKON vjere’, di sam te obavijestila i zamolila za molitvu iscjeljenja. Di si ti i molio zadnji dan Seminara. Nakon molitve, za par dana, njoj je bila i obavljena ta biopsija i evo jutros doša nalaz negativan. Hvala Ti pravovremeni Isuse. Ni’ko nije kao Ti Isuse…“

(Visited 50 times, 1 visits today)