Odjeci Seminara “Zašto ne zapovijedaš svojoj planini!?” – Narasla kosa

Ljubljeni moj Učitelju, koji stojiš Prvi vodeći naše malo stado i Posljednji, jer se osvrćeš i vraćaš po izgubljene ovce po primjeru na Vrhovnog Pastira, Isusa našega, Oca Svetog, imam divnu vijest!

Nakon X čudesnog oporavka iznenada joj je počela opadati kosa. Zasukala sam rukave i krenula ispovijedati samo jedan stih i to Izaiju 53:4,5. Par dana nakon što sam protjerala vraga i boleštinu, kojim god se imenom predstavljala, kad god bih vidjela X pred sobom, to znači poprilično često u danu, navečer prije spavanja izgovarala bih kako joj se tjeme čudesno oporavlja, njezina kosa raste, a Isus Krist jest njezin Gospodar i Liječnik! Nakon nekog vremena Isus jest bio vjeran ispuniti Svoje Obećanje te je iscjeljenje došlo, glory to God rekli bi naši Kenneth i Norvel!

Zanimljivo mi je pitanje Y postavio – pitao me: „Kako znaš da joj kosa nije spontano izrasla? Mislim, izrasla bi i bez molitve, to je ono što kosa radi, tijelo se zacijeli.“ I rekla sam mu: „A, kako mi znamo da bi uopće izrasla? A, što da joj je otpala sva kosa? Što da je neka neizlječiva bolest?“ Zato sam proklela bilo koje -ime-, što god da jest, kako god da se zove, koji god da je vrag, jer je sve to -vrag- i nećemo se baviti tim imenima već samo Jednim, Velikim i Svetim, Ime koje poražava sve vragove, Imenom Isus!

Slava Tebi Kriste, Tebi na slavu, čast i hvalu!

Grlim te, volim i ljubim Lorice. Imao si pravo kad si rekao da smo sve bolji i da je sve poraslo… Vjera u Riječ koja iscjeljuje na mnoge načine! Amen Isuse, hvala Ti!

Maja

(Visited 6 times, 1 visits today)