Molitvom preko telefona iscjeljena upala uha u Ime Isusovo

Piše mi kum iz Srbije, za kojega sam se za koronu i njegovu nogu molio što je bila otvorena rana. Pita on kako smo mi i što ima kod nas i tako to, i na kraju poruke da ga već danima boli uho, našto sam ja onda odgovorio preko zvučne poruke i na kraju poruke zapovjednu molitvu i duhu koji uzrokuje bol u uhu da ode i više se ne vrati u Ime Isusa Krista. Proglasio zdravlje/iscjeljenje nad uhom i blagoslovio ga. Nakon dva dana dobijem poruku od njega: „Dobar dan mojim kumovima, samo time da ti kažem da me od preksinoć uho ne boli i da se zahvalim tebi i dragom Isusu na pomoći, amin.“   Našto ja odgovorio hvala Isusu, Njemu daj slavu…. Ja sam zaključio da se to desilo istog dana.

Još jednom kolegi iz firme kad sam mu svjedočio o iscjeljenjima što Isus čini, i danas ako vjerujemo, nakon svjedočanstva mog kuma koji je imao bol u uhu što je po zapovjednoj molitvi nestalo, on mi kaže da se pomolim za njegov tinnitus, jer ga smeta, a ja nisam znao da on ima tinitus. Hvala Ti Isuse što si ti znao i što sam ja svjedočio o boli u uhu koja je nestala, a njega potaklo. Pošto on nije uopće taj tip koji bi zamolio za molitvu ja sam ga upitao da li želi da se pomolim, na što je rekao: Da… Ooo, hvala Ti Isuse na prilici.  Ja sam mu rekao da to za Isusa nije nikakav problem da ga oslobodi od tinitusa. Zanemario sam ljude oko nas, prišao sam k njemu, stavio sam ruke na njegove uši sa svake strane i na glas zapovjednom molitvom zlom duhu tinitusa zapovjedio da izađe van i da se nikad više ne vrati u Ime Isusa Krista, izgovarao Život i proglasio oslobođenje/iscjeljenje u Ime Isusa i amenovao. Onda sam se odmakao korak u nazad i rekao: Hvala Ti Isuse!, na što je on odmah uzvratio: Hvala Ti Isuse!, i to sa osmijehom kojeg ja lično na njegovom licu još nisam nikada vidio… Ja sam mu rekao: Sad daj Isusu slavu i hvali Njega za to što te iscijelio… Sva slava, hvala i čast Tebi Isuse sad i za sve vijeke vjekova…

… Znam i vidim da je važno da svjedočimo, jer je poticaj za svakog od nas i onima van zajednice kao i ovom kolegi što je imao tinitus, jer je nakon svjedočanstva o iscjeljenju on zatražio molitvu!!!

Dragi Lorens, što da ti kažem osim hvala, hvala itd.,… Hvala za to što nam proglašavaš Čistu Istinu i pokazuješ svojim životom živog Krista, Koji sad prebiva po Duhu u nama (Kološanima 1:27)

Hvala ti što ne odustaješ od nas, što nas opominješ i koriš u ljubavi dok svi ne dođemo do mjere uzrasta punine Kristove (Efežanima 4:13).

Ništa od ovog gore navedenog nebi bilo da mi Isus kroz tebe nije došao u moj život.

Znam da je Isus ponosan na tebe, a biti će i na sve nas, Njemu na slavu, hvalu i čast.

Ljubi curke kući i blagoslovljeni bili u Ime našeg Gospodara neba i zemlje, ISUSA KRISTA…

Volim i grlim vas.

Darko

(Visited 32 times, 1 visits today)