Rak jednjaka u 4. stadiju, veličine 12 cm NESTAO NETRAGOM (medicinski potvrđeno)

Naša Ivana U. svjedoči o tome kako je njezin otac primio iscjeljenje čudesnim putem od raka jednjaka u 4. stadiju, veličine 12 cm, koji je nestao netragom, a on bio spašen od sigurne i od strane doktora (a i obitelji) očekivane smrti!

Obratit ćete pažnju čitajući svjedočanstvo kako je ‘klik’ došao kroz slušanje šestog i posljednjeg predavanja sa Seminara ‘Zašto ne zapovijedaš svojoj planini?!’, i to kroz uvodnu riječ i nužnost shvaćanja Isusovih OBEĆANJA a) osobno, i b) doslovno … a to sve s pogledom na Mateja 16:19 i ‘Basileia’ stvarnost u koju smo pozvani U i PO Njemu! 🙂

A evo i svjedočanstva:

“Isus moj dragi učitelju!

Evo svjedočanstva o čudesnom iscjeljenju od raka!

 Tati je na CT-u  Vk. otkriven tumor oko 5 cm, zahvatilo mu je ždrijelo, desnu glasnicu, korijen jezika i desni limf. Poslan je za Osijek, u bolnici su mu stavili traheostomu u vrat da može disati jer tumor ga je gušio. Bio je pregledan od strane najboljih specijalista, napravljene 4 biopsije I samo su rekli da ne pamte ovakav slučaj i da oni to ne mogu operirati. Otpušten je iz Osječke bolnice na kućnu njegu uz tjedne preglede kod njih. Svaki novi tjedni pregled je pokazivao da je tumor bio sve veći i nije mogao više rasti u širinu, onda je krenuo u dužinu

U međuvremenu sam tebe zvala i objasnila situaciju i pitao si hoćemo snimiti molitvu? Molitva poslana, ja i mama smo je poslušale i rekla sam mami da je to to. Stojim na izrečenom i vjerujem da je iscijeljen, ali po njenom pogledu vidim da ne dopire do nje, sva u beznađu.

Dan poslije uđem u molitvu po Duhu jer pomazanje je bilo jako i krenem proklinjati tumor i svezujem sve sotonsko. I vrag ti meni u duhu stavi nalaz pred oči i kaže onako malo bijesno “Vidiš tu piše da ima rak i ne postoji mogućnost da bude više zdrav!”, odgovorim mu: “Vraže on jest već iscijeljen i nema više priče!”

Iz Osijeka ga šalju u Zagreb u Dubravu na daljinu obradu, ugrađen mu je peg u želudac jer više nije mogao ništa progutati, rak je tad već bio oko 8 cm. Bio je liječnički konzilij i odlučeno je da se vrati u Osijek uz preporuku ciklus zračenja i “AKO” se tumor smanji neka dođe u Zagreb pa će ga operirati.

Krenuo je sa zračenjem polovinom 11. mj., da bude jasnije, ljeto sam provela kod roditelja pomažući oko plastenika povrća i navodnjavanja. Vratila sam se kući kad je krenuo na zračenje, jer je bio toliki očaj (plač, kukanje, samosažalijevanje…).

Doma sam molila za tatu za samospoznaju, da sagleda svoj život i svoje krive postupke (grijehe) i predavala ga Isusu, molila da mu Isus da uvid o njegovom životu. Nakon par dana zove me tata, rekoh: “Što me zove kad jedva priča?”, jer smo se obično čuli porukama. Pitao me kako sam i kažem mu da sam ok i od jednom on meni: “Ej Ivana oprosti mi zbog svega što sam činio, znaš da te tata jako voli, znaš da tata nije to namjerno radio, znaš da te tata jako voli…”, i plače. Rekla sam mu da što se mene tiče sve mu je oprošteno. Ja sam bila pozitivno šokirana i shvatila da je Isusu na djelu. Uspio je skupiti snage i bez obzira na teško stanje s govorom, to izgovoriti.

Odselila sam za Zadar s djecom kod supruga i više nisam baš bila u toku. Nazovem ih na video poziv da ga vidim i pitam ga kako je, a on pokazuje prstom i klima glavom da nije dobro i plače. Vidim i ja, da mi doslovce umire pred očima, daje mami mobitel, vidim mamu i ona place. Kažem im da prekidam poziv jer ne želim da malena gleda to stanje, jer je bila uz mene. Prošao je ciklus zračenja, a on je bivao sve lošije.

Taman su biliSeminari “Zašto ne zapovijedaš svojoj planini!?”, onda “Budite imitatori (IZ 53, 4-5) i ‘EKBALLO’ izgon radnika u žetvu. Slušajući Seminare sve mi se više počelo slagati i otvarati. Klik je bio 6.o predavanje Seminara (Svaku riječ Isusovih obećanja trebamo SHVATITI OSOBNO I DOSLOVNO Mt.16-19 dajem ti ključeve nebeskog Kraljevstva!)

I kažem: “Čekaj! Pa ja uistinu imam ključeve Kraljevstva nebeskog po Mt. 16, 19!”. Par puta sam preslušala šesto predavanje. I ušla u promišljanje. Kažem: “Dobro, imam ključeve, a što onda zapinje s tatom?” Odgovor je došao : “Pa vjeruj bez sumnje!”

Sutra dan ujutro stariju kćer otpremim u školu, a mlađa kćer se igrala u krevetu, legnem pokraj nje u promišljanju o Seminarima i ključevima. Odjednom osjetim pomazanje i krene molitva u jezicima. Sve je krenulo samo od sebe i poslije molitve u jezicima, po Duhu krene svezivanje đavla i to oštro i proklinjanje raka i svakog sjemena raka i da dobije transfuziju Kristove krvi da se ispere stara bolesna krv! Bilo je tu svezivanja zlih duhova, a posebno sam svezala zlog duha Beelzebula, i bacila ga pod noge Križa i rekla neka Isus s njim raspolaže po svojoj milosti.

Molitva je stala sama od sebe, a u meni živa radost, smijeh i snaga… Ma ono da poletiš od sreće.

Nakon sat vremena stiže poruka na Viber od mame i kaže raka više nema! ja ju pitam: “kako nema?”, i kaže: ”evo upravo smo bili na pregledu u Dubravi, doktor ga je pregledao sondom koja ima kameru u sebi i rekao je raka više nema, čovječe pa bio je ogroman!”. Ja nisam ni znala da su u Zagrebu na pregledu.

I naravno opet radost velika i zahvaljivanje Isusu što je ga je iscijelio!

Hvala tebi Lorens na svim materijalima koje nam daješ obilato i besplatno i što uvijek upireš da se probijamo u žetvu! Hvala i slava našem pravovremenom Isusu što se Njegova Riječ uvijek potvrđuje Tit. 1, 2

Isus

 p.s. 1 – I zaboravila sam ubaciti da tata nije htio čuti za molitvu i da je klasik vjernik (dobar sam nisam nikoga ubio)

p.s. 2 – Evo najfriškije informacije, upravo završila razgovor i rekao mi je da je tumor bio u dužinu 12 cm. Glas mu je odličan, priprema zemlju za sadnju povrća, snaga mu se vratila.  Čeka da mu zatvore traheostomu i izvade peg.”

Ivana

(Visited 549 times, 1 visits today)