Nestao još jedan rak pluća

A sad obećano svjedočanstvo o Čudesnom Isusu koji uvijek potvrdi Svoju Riječ jer bdije nad njom da je ispuni! AMEN

Ovo je priča o jednoj dragoj ženi Anki, koju sam upoznala početkom svog dolaska u Zagreb, negdje u gradu, susrela sam ju dok je prosila. Koliko se sjećam kratko smo popričale, ostavila sam joj nešto novaca i blagoslovila ju…

Anka je žena od 64 godine, koja živi sama i oskudno, te je to bila prilika za mene da joj pomognem na svim razinama.

U razgovoru mi je rekla kako se sprema po 4. put ići na pretragu za dijagnosticiranje raka pluća, kojeg su doktori u prethodne tri pretrage otkrili, te ju sada šalju ponovno na još jednu pretragu koja će to utvrditi.

Važno je naime reći kako je ona već tad bila puno bolje jer joj je Isus na put stavio Sašu i Lidiju koji su molili za nju, ali isto tako ju podučili kako da vjeruje.

Par dana nakon pretrage, dok je čekala rezultate, nas dvije smo se našle i zajedno pomolile i ja sam u autoritetu kojeg imam u Kristu, zapovjedila raku i svim stranicama raka da umre i nestane i da smjesta napusti Ankino tijelo, te sam proglasila zdravlje i iscjeljenje u nju, na što se ona složila i držale smo poziciju.

Odmah taj dan kad su došli nalazi, nazvala me u želji da se nađemo i svemu tome je svjedočila baš vidno pogođena Kristovom Ljubavlju i Istinom! Eto je, sad svjedoči svim doktorima kako je nju Isus iscijelio i kako je On njezin liječnik … .

Moj Petar je na našem druženju s njom, nju pitao bi li ona htjela to podijeliti da ju snimimo, pa imamo i audio zapis njenog osobnog svjedočanstva.

Imala sam još par molitvi za nju i svaka je prošla na isti način. Isus je taj koji UVIJEK hoće ispuniti svako Svoje obećanje!

I meni je sve ŽIVLJI i čini me sve odvažnijom i hrabrijom.

Jako puno u svemu tome čini mi ovo vodstvo kroz Ekballo i sva tvoja predavanja koja opetovano slušam u svrhu napretka po pitanju “nadmoćnog života u Kristu” jer sam svjesnija nego ikad prije, da je EVANĐELJE sila Božja, na spasenje SVIMA. (Rim 1:16)

Hvala ti Lorens što ulažeš sve i što vjeruješ u nas.

Volim te i grlim tebe i tvoje cure.
Isus je Kralj!

Josipa

·
(Visited 98 times, 1 visits today)