Zbog raka joj odstranili obje dojke, a metastaze su se počele širiti i na limfne čvorove… sve dok…

Prije otprilike 2,5 godine saznao sam da je moja prijateljica J. oboljela od raka na obje dojke i da su joj bile kirurški odstranjene. Odlučio sam je posjetiti. Još je bila kod kuće i čekala daljnje liječenje, odnosno kemoterapije. Tada sam saznao da joj se rak širi na limfne čvorove i da je imala moždani udar od kojeg se isto oporavlja.

Tada sam se, uz njezin pristanak, počeo moliti i to zapovjednu  molitvu i istjerao zloduha raka. Onda sam nastavio s molitvom vjere i uputio je da čvrsto vjeruje da ju je Isus ozdravio, da je iscijeljena i neka samo tako drži poziciju. Pomolio sam se da joj se moždane stanice koje su bile zalivene krvlju očiste i obnove.

Tada sam ponovo dobio posao u Njemačkoj. J. je bila smještena u Dom za starije, pa je došao period corone i nisam je mogao posjećivati i to me omelo u daljnjim aktivnostima. Čuli smo se samo ponekad mobitelom…

Lorense… nakon tvojeg (Kristovog) “Ekballa” potaknuo si me te sam odlučio posjetiti J. u Domu.

Odmah mi je rekla da se više ne moram moliti za nju jer nema više stanice raka i da su liječnici utvrdili, kada je došla da primi terapiju, da su stanice raka i metastaze nestale…. Hvala Ti Isuse, kako si Ti Milostiv i Velik!!

HVALA I SLAVA TEBI ISUSE …

Marinko

(Lorens: ovo je dakle 13-i slučaj u zadnjih pola godine gdje su stanice raka NESTALE nakon zapovjedne molitve … a čekamo i 14-o od naših iz Njemačke!)

(Visited 69 times, 1 visits today)
Scroll to Top