Iscjeljenje od raka – zadnja faza – Doktor ljut!

Dragi Lorens,

Imam svjedočanstvo o iscjeljenju Isusu na slavu i čast.

Bilo je to ovako. Prije cca tri tjedna zvala mene jedna žena, koju znam još od 2017. g… Nekada je dolazila na seminare u Split. Svih ovih godina smo više ili manje u kontaktu, povezani u ljubavi i već je ranije primila preko mojih molitava neka iscjeljenja. Do tada se nismo čuli neko vrijeme… i zvala me radi molitve. Situacija: rak, karcinom plućne maramice i bronhija. Doktori su joj prognozirali sigurnu smrt u dosta kratkom vremenu. Govorili su to i nekoj njenoj familiji, da joj je odzvonilo, nema tu više dalje što…  Ali Isus u meni je dao ipak drugačiju prognozu…onu prognozu iz Izaije 53:4,5.

Ona je vrlo otvorena i lako prima. Složili smo se u molitvi. Ja sam preko telefona izagnao te proklete metastaze i zapovjedio bolesti i đavlu da se povuku u ime Isusovo. Večeras me nazvala, znači nakon cca 3 tjedna, da mi posvjedoči kako su doktori u čudu… da ne mogu vjerovati… nestale su apsolutno sve metastaze…nalazi čisti, nigdje ništa se nije vidjelo više, sve je nestalo s ekrana aparata za pretrage. Doktor koji je vodio njezin slučaj, satima je buljio u nalaze i opet sve pregledavao uspoređivao, bio je navodno arogantan, agresivan i neuobičajeno ljutit… Zvučalo je kao da mu smeta jer ne razumije i ne može si objasniti takav obrat., pogotovo kada mu je rekla da ju je iscijelio Isus po molitvi… Bezobrazno joj je u lice rekao da je luda. Ali ona je rekla da se izvrsno osjeća i da zašto ju i dalje zadržava ako su nalazi čisti i nema više ničega. Nama je sve to bilo tako čudesno što je govorila. Radovali smo se zajedno s njom i slavili Isusa!

U istom razgovoru požalila se na bolove u kičmi i imala je cijeli danas dan temperaturu. Lidija i ja zdušno smo se pomolili zajedno s njom. Bolovi i temperatura su momentalno nestali. Radost na radost! Lice i stanje joj se vidno popravilo jer smo je gledali preko video poziva. Isus je uistinu živ, velik i veličanstven. Sve što naučavaš je ČISTA ISTINA i funkcionira do u zarez… Hvala ti za školu života kojom nas treniraš. Samo ustrajni dolaze na Cilj. A Cilj nismo mi nego On i Njegovo – vratiti izgubljeno. Božju djecu krasti iz tame, smrti i bolesti,… i vraćati ih nazad u kraljevstvo Svjetla.

Volimo te, Sašo i Lidija

(Visited 88 times, 1 visits today)
Scroll to Top