Ja, Gospodar, JESAM tvoj LIJEČNIK (Izlazak 15, 26)

Jehova Rapha

Lori dragi, evo i pisano svjedočanstvo od nedjelje. Kako ti znaš reći; ovako je to bilo:

Slušala sam Predavanje (Ja, Gospodar, JESAM tvoj LIJEČNIK (Izlazak 15, 26)) s osmjehom na licu kad si spominjao baku koju je doktor zvao samo da je vidi, jer je bila upisana kod njega, ali nikad nije bila bolesna, i mislila o tome kako sam ‘prebacila karton’ s dolaskom na Svjetlo Čiste Istine. I tako slušala dalje, ogledala se u Riječi i dala malenom žličicu kefira za probu, i nije prošla minuta krenula alergijska reakcija. Crvenilo se počelo rapidno širiti i na mjesto di mu je kapnuo kefir stvorio se mjehur kao opekotina. Odmah sam ga uzela u naručje i krenula molit… Što sam više napadala to se crvenilo više širilo…

“Čak i kada se sve čini suprotno očekivanom iscjeljenju, čak ako se ono ne dogodi u vrijeme ili na način na koji sam mislio da bih ga trebao primiti, čak i kada se čini da su se simptomi samo pogoršali, moja vjera, ojačana samim čekanjem, trebala bi se nepokolebljivo držati za ovu Riječ koja je izašla iz Božjih usta: “Ja sam Gospodar koji te iscjeljujem.”

Kolebljivoj, nestrpljivoj mi je došla misao kako bi ti se ipak mogli javit za molitvu jer mu se stanje pogoršavalo, i taman sam čula di govoriš u stilu: “Je l’ nam jasno da nema molitve kad završi predavanje, jer sve smo čuli…”. Okej nema molitve, i što ću nastavila sam kucati na vrata Božanske ordinacije i između ostalog izgovarati: “Isus Krist je naš Gospodar koji nas iscjeljuje, naš doktor Jehova Rapha…” I hvala Isusu otvorio je vrata nakon nešto vremena, i simptomi su se počeli povlačiti. U trenutku kad si upitao ima li netko nešto za posvjedočiti čim sam se javila, u stvari mahnula ručicom (više puta) sve je nestalo.

“Bog nas uvijek nastoji učiniti pravim vjernicima. Iscjeljenje i zdravlje su od male koristi ako ne slave Boga i ne služe tome da nas bliže (više, tjesnije) sjedine s Njim; stoga u pitanju iscjeljenja naša vjera uvijek mora biti stavljena na probu.”

Kužim da je moja vjera ‘stavljena na probu’ na nekoj novoj razini otkad je beba s nama, od samog začeća do sad.

A pomislila sam prije predavanja što bi još mogao izvući iz Riznice na temu iscjeljenja… i eto oduševljenja uz primjenu još dok je tekla Riječ… time’s up… nema više godine i godine slušanja…

Hvala ti na ljubavi i poticaju ‘nema molitve’ jer si nam time osigurao korak bliže Njemu u vjeri i ljubavi.

Volim te

Isus

(Visited 65 times, 1 visits today)