Iz Milosti u Milost, iz Sile u Silu – svjedočanstvo iz trenutnog proboja u Zajednici, o Vatri Duha koja se širi (iscjeljenja, oslobođenja…)

Iako je u Njemačkoj i prati preko Zooma, naš Darko Č. ‘hvata’ Duha Svetog u ‘zračnom prostoru’ i svjedoči o vatri koja se pali oko njega sa popratnim oslobođenjima i iscjeljenjima.

 

U svjedočanstvu u nastavku Darko svjedoči o jačoj Sili i bržem očitovanju Duha, nego je to do sada bilo kod njega, od kako je proboj krenuo. U prilog tome je snimio svjedočanstva o iscjeljenju prijatelja koji je bio na rubu snage kao posljedica jakog trovanja hranom, „vatrenoj“ molitvi za ženu sa posljedicama uboda krpelja, iscjeljenju od migrene, molitvi na daljinu za djevojku sa jakim bolovima u tijelu i ukočenim mišićima, krštenju u Duhu i općenito o Isusovom djelovanju kroz njega.

·

Nakon Darkovog svjedočanstva, dobili smo i ovo svjedočanstvo naše Darije iz Zagrebačke Ekipice o ‘POŽARnoj struji’ koja je plan… dakle, ‘vatra postaje POŽAR’,:

“Hej Lorens… Kako sam i sama bila oduševljena Darkovim svjedočanstvima jer kad netko iz srca govori ja primam i mir,i radost i oslobođenje ,pa sam potaknula brata popodne da posluša kad mi sad on nakon slušanja šalje ovo:

‘Slušo sam Darka kad nakon 5 min baca me s kauča, jedva izašao iz kuće, duhovni potres, Fala lsusu
Zaustavilo me na pol kuće, hodam u zraku.'”

(Visited 19 times, 1 visits today)
Scroll to Top