Ivana – Iscjeljenje od hernije diska L4 – L5

Evo, prošlo je dva mjeseca od mojeg iscjeljivanja u Ime Isusa Krista. Ja sam nova osoba izvana i iznutra. Iznutra sam ispunjena mirom i neopisivom ljubavlju.

A izvana, to je već druga priča. Samo da se osvrnem na moj problem oko kralježnice koji traje godinama.

Još dok sam bila mlada cura, 1980. g. sam imala tešku saobraćajnu nesreću gdje je došlo do uklještenja živca i pomaknuća kralježaka. Tako sam uz svakakve probleme i bolove i terapije dva puta godišnje živjela do 2010. god.

Problemi su bili takvi da više nisam mogla kontrolirati nogu, nisam se mogla sagnuti, niti dugo sjediti a niti ležati. Zbog takvog stanja liječnici su mi dijagnosticirali Herniu diska L4-L5 (Lumbalna diskus hernija) i odlučili da moram na operaciju.

No, nakon operacije, stanje nije bilo baš najbolje i dalje su bili ograničeni pokreti tijela. Zbog toga sam otišla i ranije u mirovinu jer je za moj posao bio nužan fizički rad. I tako uz bolove, fizikalne terapije i vježbe vrijeme je prolazilo.

Sve do 22. 07. 2017. god kad sam se poskliznula u kupaoni i pala gdje je došlo

do prijeloma lumbalnog kralješka, odlomljeni fragment kosti oko 8 mm pao u spinalni kanal i zadržao se u visini L5-S1. U padu je došlo i do dislokacije, iščašćenja i nategnuća koljenskih zglobova i ligamenata.

I tako sam uz nošenje ortoze, hodanje uz pomoć guralice, fizikalnu terapiju u trajanju od tri mjeseca i jake bolove provodila dane, da bi se liječnici ipak odlučili za operativni zahvat koji čekam od trećeg mjeseca 2018. god. Za sve nevjerne Tome pokazat ću vam to i nalazima (u privitku), moje stanje prije Iscjeljenja.

Kada sam upoznala Ivanu koja je došla u Ime Isusa Krista govoriti o živom Kristu, te nakon njene propovijedi je u pomazanju polagala ruke na bolesne od kojih sam bila i ja, tada se sve promijenilo. Moj pogled na život se promijenio. Kada sam došla na propovijed, nisam znala što me čeka, što je to.

Nisam imala nikakva očekivanja, ali slušajući Ivaninu propovijed samo sam se prepustila i to je pogodovalo da mogu primiti Iscjeljenje od Hernie diska L4-L5 po polaganju Ivaninih ruku u Ime Isusa Krista. Nakon molitve, nema više boli u kralješnici, krećem se normalno, čak sam išla i planinariti. Mogu nositi cipele na manju petu koje nisam do tada mogla. Znam da neću ići na operaciju jer je moja kralježnica potpuno iscijeljena.

Osjećam se sretno i voljeno, mogla bi se popeti na toranj i vikati iz sveg glasa.

Hvala ti Isuse! Hvala ti Ivana!

Isuse hvala ti što si me kroz Ivanine ruke iscijelio i što neće doći do operacije koju sam čekala od 3. mj. ove godine.

Ja sam spašena i iscijeljena!!!

Hvala ti Isuse i volim te Isuse.

Ljubica

(Visited 230 times, 1 visits today)
Scroll to Top