Rame iscijeljeno dodirom, oslobođenje od astme, mir…

Dragi Lorense,

prije nego što sam došao u Hrvatsku na seminar, bio sam u jako lošem stanju, fizički i psihički. Pet i pol mjeseci je prošlo od operacije lijevog ramena. Normalno bi se pokretljivost ramena trebala vratiti nakon 3 mjeseca, ali kod mene se to nije dogodilo. Mogao sam ruku dići malo više od ramena i tada sam imao jake bolove.

Od 2. godine svog života imao sam astmu i bronhitis. Imao sam jake probleme s disanjem te je znalo pištati dok dišem i ponekad bih morao koristiti inhalator, bez obzira što sam to uvijek pokušavao izbjeći. Zbog toga sam i bio neotporniji na druge bolesti.

Psihički sam bio na dnu. Pored tih zdravstvenih problema još sam i prekinuo s curom s kojom sam dvije godine bio u vezi i to me srušilo skroz. Tada mi je došlo na srce da želim doći u Hrvatsku na tvoj seminar.

Inače sam oduvijek bio jako hiperaktivan i nisam mogao stati pričati, po tome sam poznat, a kada bi netko drugi govorio, uvijek bih ga prekinuo.

Kada smo došli prvi dan na seminar, pomolili smo se da mi Isus otvori srce za Riječ i da mi On objavi jesi li ti doista Njegov istinski Apostol. Kada je propovijed završila, osjetio sam jedan tako duboki mir. Toliko dubok je taj mir bio da mi se uopće nije pričalo i sav pritisak i sva ta negativa je nestala, kao odneseno.

Treći dan (zadnji dan) sjedio sam u prvom redu s desne na stolici odmah pored prolaza. Propovijed još nije bila počela, ti si prolazio pored mene i onako me prijateljski potapšao po ramenu. Nisam mogao vjerovati. Točno sam osjetio kako se nešto dogodilo u ramenu! Odmah sam pokušao dići ruku i mogao sam je u potpunosti dići.

Bio sam u šoku!

(Lorens: Na ovo s ramenom kasnije se nadovezala i Ilonka, pa ponovo dala isto svjedočanstvo na temu iz Osijeka. Naime, njoj se dogodilo isto ovo na isti način! Audio imate ispod!)

Na molitvi si se još jedanput molio za sve. Rame je već prije propovijedi prošlo, a astma i bronhitis su trenutno nestali i mogao sam prvi put u životu duboko udahnuti. To je već najveće čudo! A pored toga nikada u životu nisam bio osjetio toliku snagu! Imao sam osjećaj da ću odletjeti, cijelo tijelo mi je vibriralo od tolike snage!

Otkako sam se vratio u Švicarsku, počeo sam redovno ići u teretanu. Počeo sam opet suditi nogometne utakmice. To radim već 13 godina i jako mi puno znači da to opet mogu činiti!

A najveća stvar od svih jest da je Isus počeo mijenjati moj karakter. Bio sam inače jako razdražljiv, jako nestrpljiv, ogovarao sam, kritizirao i osuđivao ljude. Sada mogu ljude sve više slušati i sve ih manje prekidam. Sve manje reagiram na provokacije, sve sam strpljiviji i gledam sve više imati razumijevanje za ljude i rasti u Ljubavi. Vidim kako me Isus postepeno mijenja. Tek je početak i svjestan sam koliko toga još ima za promijeniti, ali On će dovršiti ono sto je započeo u meni, to znam!

Hvala ti od srca na svemu Lorense dragi! I hvala Ekipici na Ljubavi koju sam primio! Bas ste mi ušli u srce! Volim vas! Isus je kralj! 🙂

·
(Visited 42 times, 1 visits today)
Scroll to Top