Domagoj položio ruke na svoju baku

Isus Lori

Javljam se da podijelim s tobom i dragim ljudima unutar Ekipice, a i šire da je Isus vjeran ispuniti svako svoje obećanje u Riječi, i da On nas hoće popratiti u nastojanju da donesemo izbavljenje, spas i iscjeljenje ljudima oko sebe.

Uglavnom, evo K. mi je javila prije jedno tjedan dana kako baku (moju baku) boli mjehur, da je plakala od bolova, i da zapravo ona već 3 godine ima problema s mjehurom… peklo bi ju dok bi išla piškiti, pa ju tjera na wc, a zapravo ne može, pa dok pokušava peče i tako kaže da bi bilo najžešće ujutro i navečer. Potaknut
cijelim programom, a posebice seminarom “zbog vaše malovjernosti”, pomolio se za baku naredio sotoni od odstupi od nje, pozvao se na Izaiju 53 proglasio da je ona iscijeljena i da više nikada neće imati problema s mjehurom dok je živa i amenovao. Ujna D. je bila molitvena potpora gore u stanu da nisam znao, što je sigurno dalo dodatnu snagu i uglavnom baka sretna kaže da ju već danima ništa ne peče i super Isus se proslavio i potvrdio Riječ, tako jedino valja. A evo baka i sama govori kako su joj već mnoge molitve prošle tako sa želucom imala problema nakon operacije zadnje (već je prošlo dosta dugo od toga), lipom je spominjala, pomolili se i Isus je to otklonio po svojoj milosti. I podosta još manjih od glavobolja, nekakve rane na koljenu zbog koje nije mogla stavljati umjetnu nogu itd … Uglavnom sretna je zadnjih par dana kako sam ju ispitivao kako je, ja sam sretan jer vidim da Isus hoće popratiti svako takvo nastojanje te mi to daje vjetar u leđa da još više ustrajem te da budem hrabar i odvažan ne samo u krugu prijatelja i obitelji nego i van jer svi ovo trebaju i svi to traže, a mi to imamo. Živoga Boga na svjetlu Čiste Istine Isusa Krista.

Hvala za trud, ustrajnost, seminare, poduke, vodstvo … Pozdravi Stellicu i šaljem vam veliki zagrljaj !

(Visited 22 times, 1 visits today)
Scroll to Top