Ivana i M. koljeno

U prošlu nedjelju, 13.9.2020., izlazeći iz auta sam nezgodno zakrenuo koljenom, nakon čega sam osjetio oštru bol i dalje sam jedva mogao nastaviti hodati šepajući.

S. i ja smo se pomolili, ali bol nije popuštala, tako da me je čitav tjedan budila noću, a nisam mogao niti saviti nogu i s mukom sam oblačio cipele.

Stajao sam na Riječi i znao sam da to trajanje neugodne boli ima neko značenje.

Jutros za doručkom pita mene Ivana kako sam spavao i ja joj ispričam kako me ta bol ne napušta i kako mi ne da ni spavati.

Ivana me upitala može li se ona odmah pomoliti za to, na što sam ja oduševljeno pristao.

Čim je stavila ruke na moje koljeno i krenula moliti (Ivana: “Odmah je pomazanje krenulo, ruke su se odmah upalile, počele jako gorjeti i toplina je samo počela ulaziti u koljeno.“), bol je trenutno nestala, a mene je istovremeno obuzela i silna radost, nakon čega sam ustao, skakao, plesao i gimnasticirao- slaveći Ljubav Kristovu, koja me je iscijelila po Ivaninim rukama..

Hvala Tebi, Isuse na Tvojoj Milosti i hvala Ti na Ivani, željnoj i spremnoj da daruje dalje Dar iscjeljenja koji si joj Ti milostivo uručio. Amen

***

(Ivana H: „Zanimljivo je Lorice da je u tom vremenu Šimun u drugoj sobi sanjao“. Njegov izvještaj je ovakav: ” … netko (sličan mom djedu, zaključio sam to vidjevši mu samo sijedu kosu s leđa) nekako samoglavo-svojevoljno se digao od Oca (koji je propovijedao u sobi) i Riječi i krenuo prema izlaznim vratima sobe i tu je izgubio snagu i pao (kao da je znao da će se to dogoditi ali svejedno je ustao i krenuo prema vratima). Na podu se držao za pogrčenu nogu tj. za koljeno ležeći na leđima. Otac je vidjevši to (kad gledam Oca gledam i Loricu – stvarno čudno ali je tako bilo; oboje gledam u isto vrijeme znajući da su dvoje, a opet jedno) se digao i otišao do njega iscijelio ga nakon što je neko kratko vrijeme stajao nad njim (ne znam da li je Otac uopće išta iti rekao ili možda jest nešto ali samo tiho). Taj čovjek se samo digao i bio trenutno iscijeljen i prošetao po sobi … “)

Znakovito Lorice, jel da?

Grlim te i volim te

(Visited 19 times, 1 visits today)
Scroll to Top