Nikola i čovjek sa Parkinsonom

Isus dragi apostole,


Htio bih ovo svjedočanstvo podijeliti stobom i sa svim bližnjima na Svjetlu Čiste Istine (Ekipica) da vam kažem koliko je Naš Otac Isus Krist Svemogući Bog silan te da bude na poticaj svima iz Tijela Misije na još jače i revnije djelovanje za Našeg Isusa.

Pa da krenemo :)

Prošli tjedan dok su Mirsad i Laura iz Rovinja bili u gostima kod nas u Umagu, dok su se vodili duhovni razgovori ostala mi je u srcu misao od Mirsada koji je rekao da se uvijek moli Isusu da mu stavi potrebite na put. Tako sam napravio u molitvi i ja istu noć, te je Otac odmah reagirao i stavio mi potrebite na put sljedeći dan (zanimljivo :))

Dok sam bio na poslu prijavljivao sam strane državljane na policiji, te dok sam se vraćao na ogromnom parkingu koji ima puno slobodnih mjesta, baš pored mene se parkirao auto slovenskih registracija (a volimo te Isuse :)). Ja dođem do svog auta, čovjek stoji vani pali cigaretu, vidim u autu na suvozačkom mjestu sjedi starac vidno bolestan te kažem u sebi “Isuse nema mi mrdanja, to je od tebe :)”.

Ništa ja sad kujem plan kako prići, vadim cigarete (Isuse upomoć ja još uvijek pušim!), baš nemam upaljač kod sebe u tom trenutku (koja slučajnost :)), te priđem kod čovjeka i pitam ga da upalim cigaretu i tu se počinje odvijati naš razgovor. On mi počne pričati kako mu je otac izgubio osobnu i da mu majka (supruga od oca) na policiji izrađuje novu, ja njemu isto tako da prijavljujem strane državljane (uglavnom nebitna priča, ali moraš od nekud krenuti da se otvori sfera za djelovanje Isusa Krista).

E sad dolazi ono glavno, zašto je i Isus Krist uredio ovu situaciju. Pitam ja čovjeka, šta mu je s ocem izgleda mi bolestan, on meni kaže ima “Parkinsovu bolest” već 5 godina (meni već u glavi Parkinsova bolest hmm, neizlječiva za ljudsku medicinu ali za tebe Oče sve je moguće :)). Ja sam ga saslušao što je sve ispričao, te sam mu počeo pričati o Isusu Kristu, tko je On, što je sve meni učinio, koja je svrha našeg života, značenje žrtve na Križu, što je sa žrtvom napravljeno, što mi po žrtvi primamo, uglavnom Isus je vodio razgovor, ne ja. Čovjek je sve slušao, upijao, nije me prekidao, te sam ga naposljetku upitao dali želi da Isus Krist preko mene ozdravi njegova Oca, on me je pogledao i rekao može :). Ništa dođemo do njegovog tate, ja se čučnem pored njega, pitam ga kako se zove ja se njemu predstavim, te ga upitam dali želi ozdraviti, te da će ga Isus Krist preko mene izliječiti, on je pristao, ja sam položio ruke na njega i na sav glas zapovjedio sotoni da napusti ovo tijelo, te da on sad prima zdravlje od Isusa Krista koji mu je to omogućio još prije 2000 godina sa Žrtvom na Križu, primam ga za ruke, vučem ga lagano van, govorim im na glas da hvale i slave Isusa, sotoni govorim da je poraženi protivnik i čovjek je počeo da hoda :). Tu se njegov sin rasplakao, ja sam ga zagrlio, te me je zamolio da ostanem jer mu treba doći mama s policije, te da je i ona bolesna, ništa pričekao sam i nju, predstavio se, te u Ime Isusa Krista slomio moć sotoni nad njenim životom, proglasio je zdravom u Ime Isusa Krista, razbio katoličku doktrinu s vlasti i autoritetom koji imam kao sin Božji, te na kraju i sina proglasio zdravim u Ime Isusa Krista te zapovjedio boli da izađe iz njega jer sam na kraju skužio da on ima steznik na desnom zglobu ruke, te se pozdravili i svatko je nasmiješen otišao svojim putem.

Još da napomenem, čovjek je uzeo moj broj telefona, uputio sam ga na seminare Čiste Istine na youtube-u, objasnio im kako da zadrže zdravlje od Isusa Krista, da ga moraju non stop javno ispovijedati da ih je On ozdravio, objasnio sam im da će im vrag doći i preko njihovih ukućana, te da moraju čvrsto držati poziciju.

Ja sam, nitko i ništa, samo Isusov bezvrijedni sluga, njegova produžena ruka na terenu, te sva slava, hvala i čast samo Tebi Oče Naš Isuse Kriste !!!

S tim da imam živu svjesnost Tko je moj Otac, kakvu Vlast (ovlaštenje) mi je dao, te kako se trebam ponašati kada djelujem a to je u Vlasti i u Autoritetu, s tim da je glavni pokretač mojih akcija Ljubav i Milosrđe prema našoj patničkoj braći i sestrama koji ni ne znaju da su potlačeni i u vlasti đavla.

Kao što je rekao Naš Otac, mi se ne borimo protiv krvi i mesa nego protiv poglavarstava tame.

Dragi moj Apostole, hvala ti na svemu, na tvojim seminarima koje slušam, tvojim uputama koje slijedim, baš mi slažeš mozaik sina Božjeg u meni s NKD i programom “Tijelo Kristovo”, kao u onoj bajci Ivica i Marica, bacaš mi mrvice, ja ih kupim i slijedim te, te ćemo se naći na istom mjestu, obećavam ti u Ime Isusa Krista, samo me gledaj :).

I za kraj, želio bih da ovo moje svjedočanstvo bude svima poticaj da se još više odvaže u radu za Našeg Oca Isusa Krista jer nas On sve treba i ne zaboravite da je Svemogući Bog u svima vama u svoj punini, samo Ga trebate osvijestiti i krenuti odvažno naprijed za Našeg Nebeskog Oca Isusa Krista djelovati kao što nas je i pozvao u Svojoj Riječi i već nam je dao sve ovlasti, Amen !!!

Eto dragi Apostole…

Veselim se našem sljedećem razgovoru i susretu, šaljem puno Ljubavi tebi i Stelli, Isus s vama…

(Visited 18 times, 1 visits today)