Nestala teška oštećenja koljena – RTG nalaz

1. Dragi Lorens, evo mogu napokon svjedočiti da me Isus izliječio! Tj i dokumentirati isto (Imate sliku nalaza ispod!). Ono kad smo se molili preko telefona zbog mog pada na plaži ja sam bila uvjerena da je to, to da je molitva prošla, jer znam da Isus me dotakao…. mada su se nešto (ali ipak ne u velikoj mjeri) simptomi vraćali, na ne samo bolesno nego i ovo drugo lijevo “zdravo” koljeno. Ali govorila sam svima ok je i vidit će se na snimkama da je ok. Čak sam to neki dan rekla ortopedu koji me u šoku gledao naravno nije vjerovao, dao mi MR koljena no pošto se to čeka dao mi je prvo RTG naravno… A evo što nalazi kažu, ono što sam odmah znala, “nema oštećenja na rtg snimkama” i to OBA koljena, joj pa znala sam, zato nisam ushićena jer znam da nam zdravlje (zahvaljujući “Čistoj istini” ISKLJUČIVO znam kao činjenicu da nam ozdravljenje i blagoslovi pripadaju) … Samo treba vjerovati našem predivnom Isusu Kristu. Hvala Mu i Hvala tebi na svemu. Pozdrav i tvojoj obitelji. ️.

 

(Lorens: Onda ja rekoh kako onima koji nisu upućeni neće biti dovoljno pa ako može onaj prvi dio gdje je problem nastao tako da imaju cijelu sliku, pa je onda napisala:)

 

 2. Znači imala sam 2 operacije u 13mj na koljenu desnom prije 10-tak godina kad me auto kao pješaka udario na pločniku (usred bijela dana i pobjegao s mjesta nesreće). Nije prošlo baš bajno prvi put u Lovranu. Drugi put u Biogradu su to malo bolje “pokrpali” (napuknuće srednjeg meniskusa) ali slijedila jako duga (uz probleme u kralježnici i vratu) rehabilitacija, period nekretnosti itd… Sad da skratim priču, oporavila sam se do stupnja da sam pokretna, ne uvijek u svim situacijama samostalna. Ostala je i bolnost koljena uz popratne pojave npr. insomije, vrtoglavice itd… Dakle oslanjala sam se na lijevo koljeno više i tako, toliko koliko funkcionirala. Onda se dogodilo na plaži ovo ljeto da sam nezgodno prišla skliskom podu kod tuša i da sam pala (pošto sam inače nestabilna) koliko sam duga i široka. I to instiktivno sam se bacila naprijed (i baš na koljena cijelom težinom a nisam mršavica ) i to više na lijevo koljeno, čak se čulo “kvrc”, užasno je boljelo, cijela plaža je utihnula čuvši moj vrisak pri padu… Jedan čovjek me doslovno podigao, na hitnu smo otišli, ali nakon sat vremena čekanja smo skužili da bi to trajalo najmanje 6h uz obradu, gužva, ljeto… Ja sam se molila u sebi i odlučila otići kući jer sam rekla: “ma Isus će to…“

Čemu doktori da utvrde da je nešto bilo i koje su opcije…? Nije puklo, inače ne bi mogla saviti ga, ali nešto jest kad je bolilo toliko i oteklo (a znam iskustvo sa koljenom toliko da u šali znam reći da sam magistrirala tematiku 🙂 ).

 

Ništa, ja nazvala tebe, mi se pomolili, struja kao da me prošla po lijevoj nozi, trnci… I ja sam rekla sebi riješeno je. Pomolila se i zahvalila, kasnije stalno i danima Isusu i ponašala kao da nije ništa! Taman smo spremale stvari, selili u drugi stan, ja sam ubacila u “petu” brzinu i rekla svima: “vidit ćete na snimki bit će ok, ISUS je riješio!”. Nitko me nije shvaćao ozbiljno. Kad smo se preselile (naravno javljali su se simptomi, Protivnik je pokušava sve i svašta ali sam podučena da nam zdravlje izvjesno pripada i da treba samo to uvjerenje imati na umu) taman je termin kod ortopeda napokon došao koji se stalno odgađao zbog corona situacije, i tu mi je doktor dao rtg koljena i magnetnu rezonancu (s tim da se MR dugo čeka) a ja sam uvjerena tada bila da neće ništa “naći” na rtg-u, to sam i rekla ortopedu, on se čudio i naravno nije mu vjerovao nakon što je čak sat vremena proučio moju anamnezu i htio me uvjeriti da nosim steznike i neke tzv. “blokade” injekciju primim u koljena te da po njemu je neko oštećenje još od prije, pogotovo od pada na plaži. Ja sam sve zanemarila i evo sad imam dokaz na rtg snimci da mi je Isus maknuo sva oštećenja i to na OBA koljena! Baš me zanima faca doktora na kontroli, hvalaaaa Isusu čudesnom. I idemo dalje! Hvala Lorens i tebi!

 

(rujan 2020)

(Visited 64 times, 1 visits today)