Ozdravila od teškog slučaja korona virusa

To popodne ušao na whatsapp, što ne radim sad skroz često u danu, i nađem tamo zamolbu za molitvu od jedne naše duše u Njemačkoj koja je inače medicinska sestra i sada evo pokupila Koronu i leži u bolnici u temperaturi, jako slaba, slabih pluća, i čeka u strahu da je stave u ‘induciranu komu’ i time na ‘respirator’ …

 

‘Korona’ bi dakle spadala u ‘veliku ognjicu’, od koje su u ono doba ljudi umirali … i ništa, ja snimio molitvu i poslao snimku (ona nije mogla pričati u bolnici), i kad tamo eto nje odmah nakon nešto vremena i kaže ona meni, također na snimci:

 

‘Temperatura je SKROZ SPALA Bogu hvala!’

 

Onda su doktori došli ujutro na vizitu, u stanju od večeri bi išla u spomenutu komu, a doktor je rekao: ‘Sa ovim rezultatom sam zadovoljan, pluća su dobro!’ – pa nadodala:

 

‘O slava Tebi Kriste Isuse, Kralju Oče Bože Svemogući, ozdravio si moja pluća!

 

Hvala tebi moj Lorens, duša draga, pobjeda Kristova. 10x sam najmanje slušala tvoj glas kroz koji me Isus odmah dotakao i uzeo pod Svoju zaštitu.

 

PRIČAJ SVIMA moj Lorense kako me Kralj naš izliječio. O volim Te Isuse naš. Volim te Lorense naš.’

 

Ja sam iz ovog zaključio da je ‘nije ni dotaklo’!! 🙂

 

I onda od ovog jutra napisala, dakle cijeli dan i pol kasnije:

 

‘Moćne tvoje riječi i zapovijed kroz koje ja slušam tvoj jaki zapovjednički glas me oborio s nogu i sve okove bacio s mene! Divni moj Lorense, duša draga, hvala ti što si me spasio uz tvoj zapovjednički način da moram ozdraviti!

 

O moj slatki divni Bože… Ja samo da Te slavim i hvalim u sve vjeke vjekova. Amen. Aleluja. Divna mi djela učini Gospodar. Ja ne mogu prestati hvaliti i slaviti. Gospodarruuuuuuuu … to je jače od mene … cijela bolnica ječi od slavlja moga… neka svi znaju da je Bog naš KRALJ ISUS KRIST Svemogući Otac.

 

Molim te pričaj moje svjedočanstvo… iz mrtvih me Bog podiže preko tebe divna dušo!

 

Doktori se načuditi ne mogu!’

 

He, he, he, jel’ ovo vama izgleda i zvuči Biblijski (a dan i po ranije, na slici sa onim svim u nosu cjevčicama – poslala mi sliku, i nije mogla ni govoriti)?!


(6. listopada 2020)

(Visited 55 times, 1 visits today)