Monikina mnoga iscjeljenja

Duži period vremena imala sam velikih problema s ušima. Prvo me počelo boljeti desno, pa nakon toga lijevo uho, a kako sam ih čistila sa štapićima za uši oštetila sam slučajno sluh u lijevom uhu… Nisam normalno čula cca mj. dana, možda i duže. Neprestano sam polagala ruke na njih u Ime Isusa Krista. I desno se uho vratilo u normalu, više me nije boljelo dok lijevo uho je. No malo pomalo sluh se vraćao u lijevo uho i prestalo me boljeti. No, nakon nekog vremena opet isti problem i opet me boljelo i opet nisam čula i opet sam polagala ruke i prošlo bi. I opet nakon nekog vremena opet isto stanje i opet sam polagala ruke i prošlo bi. Eh, i opet nakon nekog vremena opet isti problem… No, jednom prilikom sam sjedila na jednom Bogoslužju kraj Ane J. i tada opet mi se vratio sluh, hvala Isusu. No, ponovo nakon toga imala sam jaku upalu jer sam bila na propuhu… Toliko me boljelo da jednostavno nisam mogla izdržati. Inače ne pijem tablete nikakve protiv bolova ali tada sam 2,3 dana za redom popila pola tablete protiv bolova samo da mi se malo smiri, nije davalo nikakve ekstra rezultate- znala sam da mi neće pomoći jer mi samo Isus može pomoći i otkloniti to, pa sam počela udarno moliti. Molila sam tako svakodnevno. Sve dok mi se sve nije vratilo u normalu, hvala Isusu… Jednostavno, moralno je ići na guranje, ovaj puta nisam htjela odustati i pustiti kao ranije. Hvala Ti Oče. Moje uši su sada zdrave, normalno čujem sve. Hvala, hvala, hvala Ti Isuse!

p.s Očito sam bila jako neposlušna Riječi našeg Oca…

 

2.) Imala sam jake menstrualne bolove. Dozlogrdilo mi je to. Prije par mj. sam se pomolila Isusu i položila ruku na donji dio trbuha prije iduće mjesečnice i samo Mu rekla: Molim te da me više nikada ne boli. I mene neće boljeti više nikada. (Zimi bi me boljelo jače) Hvala Isusu, više me ne boli. Kako mi je samo to čudno bilo. Hvala Isusu! 

 

3.) Imala sam psorijazu na desnoj nozi ispod koljena. Stalno bi se češkala i koža bi mi bila užasna. Položila sam ruke, izrekla zapovjednu molitvu u Ime Isusa i prošlo je. Hvala Ti Isuse.

 

4.) Na početku kako sam došla u Čistu Istinu- ti si mi polagao ruke da mi se makne dioptrija s lijevog oka i da mi se obnovi sve u lijevom oku… Ja sada normalno vidim, hvala Isusu.

 

5.) Imala sam kurje oko na desnom stopalu. Isto je bio početak kako sam došla u Čistu Istinu i bila sam na jednom Bogoslužju i Isus me Iscijelio tijekom Riječi.

 

Isus me oslobodio od duha straha, brige, navezanosti, šutljivosti, krivnje, depresije…

Hvala Ti Isuse, Oče! ️

(Visited 42 times, 1 visits today)
Scroll to Top